BAŞKAN ŞAHİN’DEN BAŞHEKİM PROF.DR.YÜKSEL ÖZKAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

BEV Başkanımız Naci ŞAHİN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mümin PEKCAN, Adnan SÖZERİ, Süleyman İNAN ve Mümin ŞENTÜRK Bursa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine getirilen BEV Kurucu-Mütevelli Heyet Üyemiz, BGF Federasyonu ve BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof.Dr.Yüksel ÖZKAN'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 BAŞKAN ŞAHİN’DEN BAŞHEKİM PROF.DR.YÜKSEL ÖZKAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
banner98
 BURSA Eğitim  ve Araştırma Hastanesi işleyişi, devam eden projeleri gibi konuların görüşüldüğü ziyarette ÖZKAN'a yeni görevinde başarılar dileyen ŞAHİN, memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Dertlere derman bulabilmek, hastalara şifa dağıtmak için Bursa Eğitim ve Araştırma Hastanesi önemli sağlık hizmetleri sunuyor. Hocamızın güzel işlere imza atacağı ve başarılı olacağına inancımız tam. Bizim dileğimiz ihtiyaç olan birimlerin de biran önce açılması, takviye gereken noktalara yeni atamaların yapılması. Başhekimimiz Prof.Dr. Yüksel ÖZKAN'a, hastane personeli ve çalışanlarına kolaylıklar diliyoruz. Şeklinde konuştu..

Başhekim ÖZKAN’da, Başkan Şahin’in ve BEV Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Çok güzel bir hastanemiz var. Sistemin içerisinde yönetici olarak görev yapan birisiyim. Hastanemiz, Bursa’da ve ülkemizde sayılı hastanelerimizden biri. Her yerin olduğu gibi buranın da birtakım sıkıntıları var. Onları kısa süre içerisinde halledip en iyi hale nasıl getirebiliriz bu çaba içinde olacağız. İnsanımıza hizmet vermeye gayret göstereceğiz. Hizmeti alanın da hizmeti verenin de mesut ve huzurlu olacağı bir ortam oluşturmayı temenni ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0