Sakatlar Derneğinden Dolandırıcılık Uyarısı

Sakatlar Derneğinden Dolandırıcılık Uyarısı

Sakatlar Derneğinden Dolandırıcılık Uyarısı
banner98

Türkiye sakatlar Derneği Orhangazi Şube Başkanı Emrullah AKÇAY ;son günlerde özellikle telefonla arayarak engelliler yararına tiyatro düzenleyeceğiz diyerek bilet satmak isteyen kişiler ortalıkta dolaşmakta bunlara asla itibar edilmemesiniisteyerek 155 polis ve 156 jandarma yı arayarak ihbar edin dedi.
AKÇAY, ne böyle bir tiyatro ekibi var nede engellilere yardım bu yapılan tamamen bir TİYATRO!. Engellilerin adını kullanarak yapılan bu soyguna hiçkimsenin müsaade etmemesini isteyerek engelliler dilenen, isteyen muhtaç olan
el açan değil toplumda eşit şartlarda imkan sunulması gereken balık yemeyideğil balık tutmayı öğretilen ve kendi ayakları üzerine durabilen kişilerdir.

Dernek başkanı Emrullah AKÇAY; engelliler adına dergi, kalem ,boyama kitabı satan kişilere de itibar etmeyin özellikle iş yerleri ve evlere kadar giderek zaman zaman da bizim derneğimizin adını kullanan şahıslar olduğu şikayeti bize gelmekte bu Ahlaksız kişilere asla itibar etmeyiniz. Bu kişilerle uzaktan yakından ilgimiz yok ; engellilere para değil sevgi gerek dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0