'Nasıl İşsiz Kalırım' Paneli İlgi Çekti!

Atatürk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen "Nasıl İşsiz Kalırım" paneline öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Açılış konuşmasını yapan topluluk danışmanı Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi...

'Nasıl İşsiz Kalırım' Paneli İlgi Çekti!
banner98
Atatürk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen "Nasıl İşsiz Kalırım" paneline öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan topluluk danışmanı Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halim Ulaş, geçmişte öğrencilerin kitaba hasret kaldığını belirterek şimdiki öğrencilerin şanslı olduğunu söyledi. Ulaş, "Bizim dönemimizde devlette dairesinde işe girmek en iyi fırsattı. Şimdi özel sektörlerde de iyi imkanlar bulunabiliyor. İnsan bandı geriye sarmak istiyor ve keşke vaktimi daha iyi değerlendirseydim diyor. Sizin soracağınız sorular programdan daha etkili olacak diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum." dedi.

Kariyer Topluluğu Başkan Yardımcısı Ahmet Mesut Yücel üye sayılarının 12 bine ulaştığını ifade ederek, "Üye sayımızda her geçen gün bir artış var. Üniversitede amacımız öğrenci arkadaşlarımıza yol göstermek, onları bilinçlendirmektir. Bu tür sosyal faaliyetlerimiz devam edecek. Program sonunda da çekiliş ile; bir bilgisayar, iki harici disk, flaş diskler ve çeşitli hediyelerimiz olacak." diye konuştu.

Panelin sonunda öğrencilere katılım belgesi verildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0