YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN İSTİHDAMA KATKISI SÜRÜYOR

-YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN İSTİHDAMA KATKISI SÜRÜYOR -YILDIRIM BELEDİYESİ ISS YÖNETİM SİSTEMLERİ İŞ BİRLİĞİ İLE İŞ ARAYANLARA UMUT OLUYOR. -YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK GÖREVE GELDİĞİMİZ İLK GÜNDEN İTİBAREN KURDUĞUMUZ İSTİHDAM MASAMIZ VESİLESİYLE İŞ ARAYAN ON BİNLERCE KARDEŞİMİZİ FİRMALARA YÖNLENDİREREK İŞ SAHİBİ OLMASINA VESİLE OLDUK.” -BAŞKAN EDEBALİ: “GÜNÜMÜZÜN KANAYAN YARASI OLAN İSTİHDAM SORUNUNA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN HİZMETLERİMİZİ AKSATMADAN DEVAM ETTİRİYORUZ.”

YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN İSTİHDAMA KATKISI SÜRÜYOR
banner98
 BURSA- Yıldırım Belediyesi ve ISS Yönetim Sistemleri iş birliğinde gerçekleştirilen iş buluşmaları, iş arayan vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

İstihdam Fuarı, Engelli İstihdam Seferberliği Buluşması gibi önemli projelerle binlerce insana iş imkanı sağlayan Yıldırım Belediyesi, iş arayan vatandaşlar ile 53 ülkede 550 bin çalışanı bulunan ISS Yönetim Sistemleri firması yetkililerini Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi Yıldırım Han Salonu’nda bir araya getirdi. Bursa’daki alışveriş merkezlerinde güvenlik ve temizlik hizmeti verecek 60 personelin istihdam edileceği buluşmada, 100’ün üzerinde katılımcı işletme temsilcileri tarafından mülakata tabi tutuldu. Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından şartlara uygun olan 48 aday kısa süre içerisinde istihdam edilecek.

İŞVEREN VE İŞÇİYİ BULUŞTURUYORUZ

 

Şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Biz, Yıldırım Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kurduğumuz İstihdam Masamız vesilesiyle iş arayan on binlerce kardeşimizi firmalara yönlendirerek iş sahibi olmasına vesile olduk. İstihdam Masasında görevli personellerimiz hizmet binamıza gelen vatandaşlarımızla birebir görüşüyor. İşveren ile çalışmak isteyen hemşerilerimizi bir araya getirerek adeta aracılık yapıyoruz. İş isteyenin iş, eleman isteyenin eleman bulmasına yardımcı oluyoruz. Yine meslek edindirme kurslarımızla hemşerilerimizin meslek sahibi olmasına katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

 

VATANDAŞIN YANINDAYIZ

 

Yıldırım’da işsizlik yaşayan vatandaşların öncelikli olarak Yıldırım Belediyesi İstihdam Masasına başvurmalarını gerektiğini vurgulayan Başkan Edebali, “Konusunda uzman görevli arkadaşlarımız başvuru yapan vatandaşlarımızın niteliklerine uygun iş olanaklarını anında araştırarak yanıt veriyor. Bunun yanında kendi işini kurmak isteyen ya da meslek sahibi olmak isteyenlere de yardımcı oluyor. Bu vesileyle günümüzün kanayan yarasına çözüm bulmak için hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.  


Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0