AK PARTİ OSMANGAZİ’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

· AK PARTİ OSMANGAZİ’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ… · OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DÜNDAR, “24 HAZİRAN’DA 2002 YILINDAKİ HEYECANI GÖRDÜK” · AK PARTİ OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANI CÖMEZ, “24 HAZİRAN’DA SANDIKTAN MİLLET AŞKI, MİLLET SEVDASI ÇIKTI”

AK PARTİ OSMANGAZİ’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ
banner98
 BURSA – AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen ve 24 Haziran seçimlerinde görev yapan mahalle başkanları ile teşkilat üyelerinin katıldığı programda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türk Milleti’nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tarihte olduğu gibi yeniden ayağa kalktığını belirtti. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de, “24 Haziran’da sandıklardan 16 yıldır olduğu gibi aşk çıktı, millet aşkı çıktı, millet sevdası çıktı. 24 Haziran, milletin zaferi oldu” dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nca, 24 Haziran seçimlerinde görev alan mahalle başkanları ile ilçe yöneticilerine yönelik teşekkür yemeği programı düzenlendi. Merinos Tren İstasyonu’ndaki yemeğe; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra mahalle başkanları geniş katılım sağladı.

Teşekkür programında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Ayı’nda çok yoğun bir seçim çalışması yaşadıklarını belirterek, bu süreçte katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Başkan Dündar, “Ramazan’ın bereketiyle birlikte hep birlikte zorlu bir seçim süreci geçirdik.Elhamdülillah, çalışmalarımızın karşılığını güzel bir neticeyle aldık. Yeni Türkiye’nin lideri Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yemin ederek görevine başladı. Yoğun bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte, yöneticisinden mahalle başkanına kadar herkes büyük bir gayretle görevini yerine getirdi. Partimizin kuruluşundan bu yana bütün seçimlerde çok çalışmıştık. Ama bu seçimde biraz daha fazla çalıştık. Seçim koordinasyon merkezindeki arkadaşlarımızın bu süreci çok iyi yönetmesi ve yönlendirmesiyle Osmangazi’nin 136 mahallesine ulaştık. Osmangazi ilçemizdeki sonuçlar çok önemliydi. Çünkü, Osmangazi’deki rakamlar, sonuçlar Bursa’yı yansıtır” dedi.

Dündar: “Liderimiz Erdoğan’ın Arkasında Olacağız”

Tarihi bir sürecin içerisinde olduğumuzun altını çizen Dündar, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte devletimizin kendini yeniden yapılandırdığı, daha hızlı, daha etkin ve daha verimli hizmet verme noktasında bir yapılanma oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan olmasıyla yeni bakanlar kurulumuz ve çalışma ofisleriyle daha dinamik bir yapıya bürünerek, siyasi ve ekonomik reformlarla birlikte artık gönül coğrafyasında daha net bakabilen, dünya piyasasında ekonomisinde söz sahibi olabileceğimiz bir döneme girdik. Türk Milleti, yeniden silkelendi ve ayağa kalktı. İnşallah, bundan sonraki süreçte dünyadaki yerini almak için bir yolculuğa çıktı. Türkiye’nin bundan sonraki süreçte kendi içindeki sorunlarının üzerine gitmesi, dış sorunların üzerine gitmesi, bu çerçevede olacaktır. Bu süreçte hepimizin bir katkısı var. Geleceğimizin temelleri atıldı. Bundan sonra, daha güvenli ve ekonomik olarak daha zengin bir ülkede inşallah, hep birlikte yaşayacağız. Ülkemizin iç ve dış düşmanları, bu seçimlerde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan kazanmasın diye beklerken, Balkanlar’dan Kafkaslar’a, Afrika’ya kadar bütün gönül coğrafyasındaki kardeşlerimizin dualarıyla kazandık elhamdülillah. Bundan sonraki süreçte bize düşen görev çok çalışmak, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmak bu milletin tarihte olduğu gibi dünya lideri olmasına katkı sağlamak” diye konuştu.

Dündar: “24 Haziran’da 2002’deki Heyecanı Gördük”

24 Haziran gecesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na vatandaşların akın akın gelişine şahit olduklarını anlatan Dündar, “Milletimizin o heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi. Tıpkı 2002 yılındaki partimizin kuruluşundaki heyecanı orada gördük. İşte bu, AK Parti’nin bu millete daha uzun yıllar hizmet edeceğinin en büyük göstergesidir. Bize düşen görev, birlik içerisinde birbirimizi severek, kenetlenerek, bu dava uğruna çalışmalarımızı sürdürmektir” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin yeni bir şahlanış dönemine girdiğine dikkat çeken AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de, “24 Haziran’da sandıktan 16 yıldır olduğu gibi aşk çıktı, millet aşkı, millet sevdası çıktı. 24 Haziran coşkusu tüm dünyaya umut oldu. Hızlı karar alan, etkin yönetim modeli hayırlı olsun. Türkiye olarak yeni bir şahlanış dönemine girdik. Bizlere bugünleri gösteren, bizleri, milletimize mahcup etmeyen Rabbimize hamd ediyoruz” dedi.

Osmangazi Desteğini Sürdürüyor

Osmangazi’nin, 2002 yılından bu yana kutlu yürüyüşe en büyük desteği veren ilçelerden birisi olduğunun altını çizen Cömez, Osmangazi’nin, 24 Haziran’da kendisine yakışanı yaptığını ve bir kez daha tarih yazdığını söyledi. Bu tarihi seçimde görev alan ve başarının sağlanmasında rolü olan tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Ufuk Cömez, “Bu ekibin bir parçası olarak, büyük onur ve gurur duyuyorum. Seçim kararı alındığından bu yana milletvekilleri, milletvekili adayları, teşkilat üyeleri, belediye başkanları, önceki dönem ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve mahalle yöneticileriyle her anımızı birlikte geçirdik. Gece demedik, gündüz demedik, koştuk, çalıştık, çabaladık. Osmangazi’de girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadık. Sizler görevlerinizi layıkıyla yaptınız. Büyük ustaya, Reis-i Cumhur’umuza, milletin evladına, sayın genel başkanımıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktınız. Ona kara çalmalara karşı, onları sandığa gömdünüz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cömez, “Yeni Bir Sayfa Açıldı”

24 Haziran’la birlikte Türkiye’de yeni bir sayfa açıldığına işaret eden İlçe Başkanı Cömez, “Türkiye’de her şey bambaşka bir döneme girmiştir. Yeni dönemin yeni sistemiyle, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli’yle beraber Bursa daha hızlı koşacak, Türkiye daha güçlenecek. Yepyeni bir sıçramaya hazır ol Bursa, hazır ol Osmangazi. Allah’ın izniyle bizim çocuklarımız, bizim gençlerimiz, 2023’te, 2053’te, 2071’de daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye’de yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yepyeni bir sıçrama yapacak. Rabbim, ülkemizin geleceğini aydınlık kılsın. ‘Ahdimiz olsun ki, Türkiye muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacak’ diyen Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği söz, bizim namus sözümüzdür. Osmangazi’ye, Bursa’ya, ülkemize hizmetten dönmek yok. Ahdimiz büyük, Türkiye de büyük. 24 Haziran sıradan bir zafer değil çünkü. 24 Haziran’la birlikte yeni bir şahlanış dönemine girdik ve ‘Bismillah’ dedik. Bize düşen çalışmak, çalışmak, çalışmak, bize düşen milletimizin iradesini baş tacı yapmak, bize düşen Türkiye’yi dünya devletleri arasında en müstesna yere koymak, bize düşen Cumhurbaşkanımızın etrafında ona güç katmak, destek olmak, cefakar ve fedakar bir şekilde çalışmak, Türkiye’yi büyütmek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0