Yamaç paraşütünde dünya birincisi

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) sporcusu Ayşe Bayrak, Kayseri-Alidağı’nda yapılan Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası’nda birinci oldu.

Yamaç paraşütünde dünya birincisi
banner98
Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) sporcusu Ayşe Bayrak, Kayseri-Alidağı’nda yapılan Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası’nda birinci oldu. İngiliz ve Rus rakiplerini geride bırakarak, yarışma boyunca 15 saat uçarak 50 kilometre mesafe kat eden Ayşe Bayrak, Brezilya’da aldığı ikinciliğin ardından bu kez de dünyanın en iyi bayan yamaç paraşütçüsü olmayı başardı.

Adana Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda yarışmalara katılan AHAS Erkek Takımı da Rusya, İngiltere ve Güney Afrika’nın ardından dördüncü sırada yer aldı. AHAS Başkanı Güner Akkaya, elde edilen başarılarda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın büyük payı olduğunu söyledi.

En büyük desteği Zihni Aldırmaz’dan gördüklerini anlatan Güner Akkaya, “Yurt içinde ve dışında hem Türkiye’yi hem de Adana’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Son olarak Kayseri’de Ayşe Bayrak dünya şampiyonu olarak bizleri mutlu etti. Diğer sporcularımız da çok iyi mücadele ettiler.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0