Mezoterapi Uygulaması ile Pürüzsüz Cilde Sahip Olun

Cildine özen gösteren, cildinde gençleşme ve aydınlanma hissi yaratmak isteyenler, Revitacare Cytocare S Line ve Revitacare Cytocare 532 ürünler ile fark yaratabilirler.

Mezoterapi Uygulaması ile Pürüzsüz Cilde Sahip Olun
banner98

Revitacare Cytocare S Line, içeriğinde yer alan mikro besinler ilgili enzimlerin aktivasyonunu maksimize ederek sağlıklı, aydınlık ve genç bir görünüm sağlıyor. Doğal pH değerine yakın içeriği ile erkekler ve kadınlar için her cilt tipine ve gençten olgun cilde her yaşa uygun Revitacare Cytocare S Line, derinlemesine ve yüzeysel sinerjik etkisiyle anti aging ürününden fazla etki ederek cildin tam ve kusursuz gençleştirilmesine yardımcı oluyor. Revitacare Cytocare S Line, formülündeki çapraz bağlanmamış hyaluronik asit ve gençleştirici kompleks CT50 ile yüz, boyun ve el üstünde etkili bakım sunuyor. Revitacare Cytocare S Line, hastanın durumuna göre ince çizgilerin doldurulması, cilt aydınlığı etkisinin iyileşmesi için 1 seans, uzun süre kalıcı sonuç ve cildin yoğun bir şekilde gençleştirilmesi için 3 haftada bir kez olmak üzere 3 seans öneriliyor.

Hyaluronik asit ve ct50 cilt gençleştirme kompleksinden oluşan özel formül Revitacare Cytocare 532 ise ince çizgilerin dolması, epidermisi pürüzsüzleştirme, cildin ışıltısının artırılması, oksitleyici ajanlardan koruma özelliğiyle yaşlanmaya karşı cildi onarıyor, canlandırıyor ve koruyor. İnce ifade çizgilerinin düzeltilmesi, ton ve elastikiyetin arttırılması, cilt neminin normal düzeye getirilmesi, cildin ışıltı kazanması, belirgin ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olan Revitacare Cytocare 532’yi uzun süre kalıcı sonuç ve cildin yoğun bir şekilde gençleştirilmesi için 3 haftada bir kez olmak üzere 3 seans öneriliyor. 
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0