CHP İl Başkanı Engin: AK Parti kendi krallığını kurma peşinde

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti’yi kendi krallığını kurma peşinde olmakla suçlayarak, “Ama artık herkes çok net gördü ki kral çıplak.” dedi. Engin, İzmir milletvekilleri Hülya Güven, Musa Çam, Erdal Aksünger ve Mustafa...

CHP İl Başkanı Engin: AK Parti kendi krallığını kurma peşinde
banner98
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti’yi kendi krallığını kurma peşinde olmakla suçlayarak, “Ama artık herkes çok net gördü ki kral çıplak.” dedi. Engin, İzmir milletvekilleri Hülya Güven, Musa Çam, Erdal Aksünger ve Mustafa Moroğlu ile birlikte Karaburun ilçesini ziyaret etti. Burada meydanda düzenlenen toplantıda konuşan Engin, bir yıldır yaz kış demeden İzmir’in bütün ilçelerinde çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “İzmir’de hiçbir siyasi partinin yakınından bile geçemeyeceği yoğunlukta ve her köyümüze ayrı ayrı uzun zaman ayırarak bir çalışma yürütüyoruz. Yeterli mi? Hayır. Artık uykuda geçirilen zamanı bile kayıp olarak görmeye başladık. Geceyarılarına kadar ilçelerde, köylerimizde vatandaşlarımızla birlikteyiz. Halkımız artık 11 yıldır kendisine anlatılan masala ve ağızlarına çalınmaya çalışılan bir parmak bala kanmıyor. Kendisini padişah zanneden genel başkanlarıyla AK Parti, kendi krallığını kurma peşinde ama herkes çok net görüyor ki kral çıplak.” şeklinde konuştu.

CHP’nin ülkeye sadece demokrasiyi değil, ekonomik kalkınmayı ve teknolojik yatırımları da getiren parti olduğunu iddia eden İl Başkanı Engin, plansız yapılan rüzgar enerjisi santralleri, balık çiftlikleri ve taş ocaklarıyla Karaburun’un yok edilmesine izin vermeyeceklerini söyledi: “Ülkenin tüm teknolojik gelişmeleri takip etmesinin, yatırımların önünün açılmasının ve özel sektörün desteklenmesinin ekonomik gelişme için çok önemli olduğunu hep söylüyoruz ama bunu yaparken birileri zenginleşsin diye Karaburun’u fakirleştirirseniz, ona çıkar, 'Dur bakalım' deriz. 'Ben yaptım oldu' anlayışıyla hareket edip ormanı yok edeceksin, denizleri öldüreceksin, sonra da, 'Kimse karışmasın' diyeceksin. Yok öyle yağma. Adam gibi araştırmanı yapıp, ilçe halkını, ilgili odaları dinleyip bu işi en doğru şekilde yapacaksan yap. Yok, 'İlla benim dediğim olacak' diyorsan, ne İzmir ne de Karaburun sahipsiz değil.”

Konuşmaların ardından CHP milletvekilleri, kurulan ekiplerle köy çalışmalarına başlarken Ali Engin de bazı temaslarda bulundu.
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0