Çanakkale Belediyesi Anne Çocuk Eğitimlerini Hız Kesmeden Sürdürüyor

Çanakkale Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyetlerini devam ettiren Barbaros, Esenler ve Troia Sosyal Yaşam Evleri’ndeki anne eğitimi programı kentlilerin yoğun ilgisiyle sürüyor.

Çanakkale Belediyesi Anne Çocuk Eğitimlerini Hız Kesmeden Sürdürüyor
banner98

Kadın hakları ve kadına yönelik şiddet, çocuk hakları, ihmal ve istismar, çocukla yeterince zaman geçirme ve oyun, cinsel sağlık, çocuklarda zihinsel duygusal, sosyal, bedensel gelişim gibi konuları içeren eğitimlerin ikinci dönem katılımcıları belgelerini aldılar.

Anneler Çocukları için Eğitimde…

Annelerin üç beş yaş aralığındaki çocukları ile birlikte katıldıkları, Çanakkale Belediyesi tarafından ücretsiz verilen eğitimler 14 hafta sürüyor. Anne ve çocukların ayrı sınıflarda katıldığı programlar ile anneler hem kendilerinin hem de çocuklarının gelişimlerine katkı sağlıyor.

Anne ve çocuklarının yanı sıra eşler ve babalar da kendilerine özel hazırlanan BADEP (Baba Destek Programı) programında kendilerini sosyal ve duygusal olarak geliştiriyorlar.

Çanakkale Belediyesi’nin, anne ve babaların yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiği eğitim programları Barbaros, Esenler ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinde gelecek dönemlerde de devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0