Başkanlık adaylığını sosyal medyadan daha sonra açıklayacak !

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmasıyla ilgili kararını daha sonra açıklayacağını belirtti.

Başkanlık adaylığını sosyal medyadan daha sonra açıklayacak !
banner98
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmasıyla ilgili kararını daha sonra açıklayacağını belirtti. İki dönemdir İzmir Büyükşehir’i yöneten Kocaoğlu, adaylığıyla ilgili düşüncelerini Twitter hesabından duyurdu.

Daha önce CHP yönetimi tarafından adaylık dosyalarının saat 17.00’de teslim edileceği duyurusuna son 3 dakikada cevap veren Başkan Kocaoğlu, yeniden adaylığı konusunu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın adaylığına bağlamıştı. Bakan Yıldırım’ın aday olması halinde kendisinin de olacağını ifade eden Kocaoğlu, ondan bu konuda bir açıklama gelmemesi üzerine adaylığıyla ilgili görüşlerini şu sözlerle duyurdu: “Bir demokrasinin kalitesi, yerel yönetimlerinin demokratiklik düzeyiyle yakından ilişkilidir. 30 Mart seçimleri, bu açıdan önemlidir. 30 Mart seçimlerinde ayrıca önemli olan bizim adaylığımızdan çok, partimizin İzmir’deki iktidarının güçlenerek devamıdır. Ülkenin içinde bulunduğu koşullar nedeniyle belediye başkanlığına adaylığım konusunda süreci izlemeye bir süre daha devam edeceğim.”

Aziz Kocaoğlu’nun yanısıra İzmir Büyükşehir için CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler, eski milletvekillerinden Canan Arıtman ve Çeşme ilçesinde diş hekimliği yapan Cemal Zafer Gürbüz de adaylık için başvurmuştu.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2013, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0