Başer, aday adaylığını açıkladı

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına yaptı.

Başer, aday adaylığını açıkladı
banner98
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına yaptı.

AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz'e başvuru evraklarını teslim eden Başer, Yozgat ve tüm Türkiye için yeni bir döneme girildiğini belirterek, belediye başkanlığı döneminde yüz kızartacak, başlarını öne eğdirecek bir iş yapmadıklarını söyledi. Yozgat'ta başkanlık görevi süresince kalıcı hizmetler yaptıklarını ifade eden Başer, "Başarılı geçmişimiz ve eksilmeyen hizmet heyecanımız için Yaradan'a hamdediyor ve destek veren herkese, kıymetli hemşehrilerimize huzurlarınızda şükranlarımızı sunuyorum. Bu gün sizlerin huzurunda geleceğe doğru bir adım atıyoruz. Bu gelecekte havaalanı ve hızlı treni olan bir Yozgat var. Modern siteleriyle yaşam kalitesi yükselmiş, spor alanlarıyla, dev hastaneleriyle İç Anadolu'nun sağlık üssü olan bir Yozgat var. Kapasitesi iki katına çıkmış bir üniversite var. Her geçen gün büyüyen, gelişen ve modernleşen bir Yozgat var." dedi.

AK Parti’nin Türkiye'nin geleceğine talip olduğunu kaydeden Başer, sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti Türkiye'nin kangren olan sorunlarına cesaretle ve kararlılıkla yaklaşmıştır. Biz de Yozgat'ın bu gününe ve geleceğine talibiz. Çalışmalarımız tamam. Projelerimiz hazır. Ekibimiz hazır. Enerjimiz ve kararlığımız tamdır. Sizlerin huzurunda bu kararlı duruşumuzun bir nişanesi olarak, gelecek yerel seçimlerde tekrar hizmete talip olduğumuzu açıklıyoruz. Bu güne kadar mensubu olmaktan şeref duyduğum büyük Türkiye'nin mimarı AK kadrolarla yolumuza devam etmek arzusundayız. Yozgat'ı yarınlara, huzur, refah, saadet ve selametle taşımak arzusundayız."

AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz de AK Parti'ye olan teveccühün kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Başer'in aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Açıkgöz, yerel seçimlerin Yozgat'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0