Bakan Faruk Çelik'ten Recep Altepe'ye tam destek !

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başarılı bir dönem geçirdiğini ve yeni dönemde de devam etmesiyle ilgili bir sıkıntı yaşanacağını sanmadığını söyledi. Bakan Çelik, yerel seçimlere ilişkin Bursa’yı ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Faruk Çelik'ten Recep Altepe'ye tam destek !
banner98
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başarılı bir dönem geçirdiğini ve yeni dönemde de devam etmesiyle ilgili bir sıkıntı yaşanacağını sanmadığını söyledi. Bakan Çelik, yerel seçimlere ilişkin Bursa’yı ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

2014 yılındaki yerel seçimlerin bugüne kadarki tüm seçimlerden çok daha önemli olduğunu belirten Çelik, “2014 Mart seçimleri bütün seçimlerden önemli. Çünkü bu seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Arkasından da genel seçimler var. Birbirini takip eden 3 seçimle karşı karşıyayız. Dolasıyla bir seçimde tökezleyen bir siyasi hareket, daha sonraki seçimlerin tümünde tökezleyecek demektir. Bundan dolayı burada ipi göğüslemek önem arz ediyor” dedi.

Yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarının belirlenmesi noktasında genel merkezde çalışma sürecinin yaşandığını belirten Çelik, Bursa’da bir sorun yaşanmayacağını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin önemli hizmetlere imza attığını ifade etti.

“Çok büyük değişiklikler olmayacağı inancındayım. Yani yola devam edecekleri inancındayım. Aynı hızla devam edilirse önümüzdeki dönem içerisinde bu anlayış çerçevesinde sorunları çözülmüş bir Bursa’ya istikrar devam eder inancı içerisindeyim. Belediye başkanlığında asıl olan halkla iç içe olabilmektir. Benim Bursa’da arkadaşlardan gördüğüm, takdir ettiğim sabahtan geç saatlere kadar toplumun tüm kesimleriyle ve Bursa’nın her yerinde halkla beraber olmalarıdır. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız halkla iç içe olma konusunda çok başarılıdır. Hizmetler konusunda da milletimiz değerlendirecek. Basit görünebilir ama bugün Türkiye’de Bursa’nın tramvay yapması sıradan bir olay değildir. Yoğun bir şekilde kentin yeniden inşası konusunda önemli çalışmalar yapılıyor. Yol çalışması bitmek üzere. Büyük bir park yapılıyor. Kestel’e kadar metronun götürülmesi, altyapı çalışmaları gibi, teleferik gibi projeler var. Bu yaz inşallah hep beraber daha keyifli bir şekilde Uludağ’a yolculuk yapacaklar. Bunlar basit şeyler değil, önemli hizmetlerdir. En önemlisi de halkla iç içe olmaktır. Bu başarılardan dolayı ben istikrarın devam edeceğini düşünüyorum ama yine de takdir genel merkezindir. Başbakanımızındır. Milletvekili arkadaşlarımız, başbakan yardımcımız oradalar. değerlendireceklerdir. Ben alınan tüm kararların Bursa için hayırlı olmasını diliyorum.”
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0