Babalar Günü’nde Macera Sever Babaların Adresi İstanbul Akvaryum!

Babalar Günü’nde babanıza içindeki maceracıyı birlikte keşfetme fırsatını hediye edin ve onu dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum’a götürün. Şehrin ortasında yepyeni dünyalar keşfetmeyi vaat eden İstanbul Akvaryum, kasırga simülatöründen yağmur ormanında geziye, köpek balıklarıyla dalıştan Türkiye’nin ilk kutup penguenlerini yakından görme deneyimine kadar pek çok aktivite ile ailelerin unutamayacakları ve keyifle vakit geçirebilecekleri yerlerin başında geliyor.

Babalar Günü’nde Macera Sever Babaların Adresi İstanbul Akvaryum!
banner98
Dünyanın en büyük tematik, Türkiye’nin ise en büyük akvaryumu olan İstanbul Akvaryum; aktivitesi bol, sıra dışı bir Babalar Günü geçirmek isteyen tüm ailelere en güzel hediye seçeneğini sunuyor. 17 tema ve 1 adet yağmur ormanından oluşan gezi güzergahında bambaşka dünyaları yakından görme fırsatı sunan İstanbul Akvaryum, kasırga simülatöründen aynalı labirente pek çok aktivite ile de adrenalini yüksek, eğlenceli ve benzersiz bir gün vaat ediyor.

Babalar Günü’nü sıra dışı kılın

Türkiye’nin ilk kutup penguenleri olan Gentoo cinsi penguenlerle tanışabileceğiniz, çoğunun adını bile duymadığınız 17 bin kara ve deniz canlısını keşfedebileceğiniz İstanbul Akvaryum Babalar Günü’nü alışılmışın dışında geçirmek isteyen 7’den 77’ye herkesi keşfe davet ediyor.

www.istanbulakvaryum.com

İstanbul Akvaryum Hakkında

17.000 nüfusuyla İstanbul Akvaryum, 2011 yılından itibaren dünya denizlerinde yaşayan balık türlerini yeni nesil teknoloji ve temalarıyla sergilemeye devam ediyor. Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet Amazon Yağmur Ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğini de taşıyor. Dünya üzerinde oldukça nadir bulunan, palyaço balıklarından, limon köpekbalıklarına kadar pek çok türde balığı izleme fırsatı sunan İstanbul Akvaryum; alanları, ses ve ışıklandırma sistemleriyle de dünya denizlerinden sahneler sergiliyor.


Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0