AZERBAYCAN 'DA BİNALİ YILDIRIM TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı.

AZERBAYCAN 'DA BİNALİ YILDIRIM TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
banner98

Yıldırım ve Ayrım'ın kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü’deki bir hastaneye götürüldüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Binali Yıldırım kaza sonrası yaptığı açıklamada, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." dedi.

BAKAN KOCA: ÜÇÜNÜN DE SAĞLIK DURUMU İYİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Koca açıklamasında, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 22:26

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0