ALPİŞ 4 KITADA 12 ÜLKEYE KONUT SATTI

Nitelikli konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, dünya genelinde yaptığı satışlarla dikkat çekiyor. Alpiş Group, İstanbul Caddesi üzerinde yapımı devam eden ‘Alpiş Aden House’ projesinden şu ana kadar Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika olmak üzere 4 kıtada 12 farklı ülkeye konut satışı gerçekleştirdi

ALPİŞ 4 KITADA 12 ÜLKEYE KONUT SATTI
banner98
 İstanbul Caddesi üzerinde 2017 Temmuz ayında hafriyat çalışmaları başlayan, Ekim ayında da temeli atılan 690 daire ve 22 iş yerinden oluşan ‘Alpiş Aden House’ projesinde satışlar tüm hızıyla sürüyor. Sadece Bursa ve ülke geneli değil dünya genelinde satışlar gerçekleştiren Alpiş Group, başarılı bir ekip çalışmasının örneğini sergiliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas, 4 kıtada 12 ülkeye daire satabilmek için ciddi bir organizasyon ve iyi bir ekip çalışması gerektiğini ifade etti. Alpiş Aden House’un 2017 Ekim ayında temelinin atıldığını ve genel satışlarda yüzde 60’ı geçtiklerinden bahseden Sukas, “Disiplinli, istikrarlı, sürdürülebilir bir satış ve pazarlama anlayışla hareket ediyoruz. Pazarlama ağımız çok geniş, profesyonel bir reklam organizasyonumuz var. Bu da yerli ve yabancı satışlarımıza yansıyor. Sarf ettiğimiz bu eforun meyvelerini almak tabi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

“YABANCININ KARŞISINA GÜÇLÜ BİR PROJEYLE ÇIKTIĞINIZDA KONUT SATABİLİYORSUNUZ”

Yabancılara konut satışında projenin niteliğinin ve lokasyonunun çok önemli olduğunu belirten Sukas, sözlerini şöyle sürdürdü: “Alpiş Aden House, Bursa’nın en nitelikli konut projesi, 40 bin metrekare kapalı otoparkı, 3 ayrı sosyal tesisi, bu tesislerde yılın 12 ayı kullanılabilen kapalı ısıtmalı yüzme 3 adet havuz, 3 ayrı kafeterya, 3 ayrı fitness center, 3 ayrı playstation,karaoke ve sinema odaları, 3 tane yazlık açık çocuk oyun alanı, 2 tane kışlık kapalı çocuk oyun alanı,hobi bahçeleri 7 / 24 güvenlik ve kamera takip sistemleri,14.000 m2 peyzaj alanları ve süs havuzları gibi  daha sayamadığımız birçok özelliğin olduğu çok güçlü bir proje. Ayrıca projemizin İstanbul’a 1 saatlik uzaklıkta olması, önünden raylı sistem geçmesi ve şehrin merkezinde olması lokasyon açısından alıcıya çok avantaj sunuyor.”

“Yabancının karşısına güçlü bir projeyle çıktığınızda teveccüh görüyorsunuz” diyen Sukas sözlerini şöyle noktaladı: “Konut almak isteyen yabancılar, projenin niteliğine, lokasyona ve güvene çok dikkat ediyorlar. Projemizin lokasyon ve niteliği ortada. Alpiş İnşaat’ın önemli bir marka değeri de var. Ayrıca güçlü ve hızlı ilerleyen bir şantiyemiz var. Örnek dairelerimiz var. Yabancı misafirlerimiz buraya gelip birebir projeyi yakinen görüp tanıma fırsatı buluyorlar. Dolayısıyla yabancıların karşısına Bursa’nın en nitelikli projesini çıkartıyoruz.Ayrıca Alpiş İnşaat’ın kat karşılığı proje yapmaması, tüm projelerinin arsalarını satın alıp daha temel aşamasında bile tapu devri yapabilmesi ve yabancı müşterilerini bürokratik işlemlerle uğraştırmadan onlar adına Alpiş inşaat’ın tüm işlemleri sonuçlandırması yabancı müşterilerimizi fevkalade memnun ediyor. Böyle olunca da yabancı konut alıcıları ilgi gösteriyorlar.”

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 23:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0