14 Martta Roman Vatandaşlarımız Afrin Yolcusu

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 14 Mart 2015 de Çanakkale’de Roman vatandaşlarımızla gerçekleştirdiği buluşmanın ardından, her yıl 14 Mart’ ta kutlanmaya başlanan Romanlar gününün bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.

14 Martta Roman Vatandaşlarımız Afrin Yolcusu
banner98
 İl Müdürümüz Erkut ÖNEŞ ve İl Müdür Yardımcımız Oya DEMİREL, Bursa Merkez ve İlçeleri Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Rahmi TURA’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen kutlama programında Heykel Atatürk anıtına çelenk sunma töreninin ardından İstiklal Marşı okundu. Bursa Merkez ve İlçeleri Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Rahmi TURA yaptığı basın açıklamasında “Biz romanlar her daim milletimizin devletimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Kutlamanın ardından dernek üyelerimizle birlikte askerlerimize moral vermek için Afrin’ e gideceğiz ” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlık makamına yapılan ziyarette Başkan Yardımcısı Şükrü KÖSE ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından Pınarbaşı şehitliği ziyaret edilerek şehitlerimizin kabrine karanfil bırakıldı. Burada okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından program tüm şehitlerimize ve şu anda Afrin’ de görev yapan askerlerimize okunan duanın ardından, son buldu
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0