Süper Kupa maçına ceketsiz gelmeyin uyarısı

Kayseri’de oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde taraftarlara “ceket” uyarısı yapıldı.

Süper Kupa maçına ceketsiz gelmeyin uyarısı
banner98
Kayseri’de oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde taraftarlara “ceket” uyarısı yapıldı. Şehre daha önce gelen bazı spor yorumcuları şehirde gece havanın serin olduğu ve yazlık kıyafetlerle sorun yaşanabileceğine dikkat çekti.

Kayseri’de gündüz ile gece hava sıcaklığı arasında ciddi bir fark olması Türkiye Futbol Federasyonu’nun Süper Kupa maçını şehre vermesinde etkili olduğu belirtiliyor. Stadyumun özelliklerinin de dikkate alınarak Kayseri’de oynanmasına karar verilen maç saat 20.30’da başlayacak. Maç için şehre daha erken gelen bazı spor yorumcuları taraftarları uyardı. Gece hava sıcaklığının 10-15 dereceye kadar düştüğü hatırlatılarak, yazlık kıyafetle insanların üşüyebileceği belirtildi. Yanlarına mutlaka incede olsa bir ceket almalarının yararlı olacağı uyarısında bulundular. Stadın maç için tamamen hazır bulduklarını aktaran yorumcular, maç saatinde havanın serin olmasından dolayı futbolcuların rahat edecekleri şeklinde yorumda bulundu.

Maç günü gündüz hava sıcaklığı 31 derece olması bekleniyor. Gece ise hava sıcaklığı 16 derece olacağı tahmin ediliyor.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2013, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0