Boğazda boğulma alarmı!

Beşiktaş’ta arkadaşlarıyla birlikte denize giren Hakan Yücel'den (18) üç saat boyunca haber alınamayınca denizde kaybolduğu düşünülerek polise haber verildi.

Boğazda boğulma alarmı!
banner98
Beşiktaş’ta arkadaşlarıyla birlikte denize giren Hakan Yücel'den (18) üç saat boyunca haber alınamayınca denizde kaybolduğu düşünülerek polise haber verildi. Dalgıç polisler tarafından bir süre denizde aranın şahısın sağ olarak bulunması arkadaşlarını sevindirdi.

İddialara göre, Hakan Yücel ve beraberindeki iki arkadaşı bugün sabah saatlerinde Aşiyan Mezarlığı önünde denize girdi. Bir süre yüzen Yücel, arkadaşlarının yanından ayrılarak kıyıdan uzaklaşmaya başladı. Yücel’in gözden kaybolduğunu gören arkadaşları kıyıya çıktı. Paniğe kapılan şahıslar durumu polis ekiplerine bildirdi. Saatler geçmesine rağmen Yücel’in izine rastlanmayınca boğulma şüphesiyle deniz polisi de bölgeye çağırıldı. Dalgıçlar denizde bir süre arama yaptı.

Bu sırada kaybolduğu düşünelen gençle ilgili Beylerbeyi’nden bilgi geldi. Yücel, vatandaşların telefonu ile arkadaşlarını arayarak iyi durumda olduğunu söyledi. Arkadaşlarının ailesine kötü haber vermeyi düşündükleri sırada gelen telefon herkesi sevindirdi. Polisler genci özel bir botla yeniden Beşiktaş sahiline getirdi.

Polis aracına götürülürken gazetecilerin sorularını cevaplandıran Yücel isteyerek karşı kıyıya yüzdüğünü ifade etti.

Arkadaşının bulunmasına çok sevindiğini belirten Caner Duru da bir anda arkadaşının denizde kaybolduğunu aktardı. Duru kaybolan arkadaşının daha sonra Beylerbeyi'nde bulunduğunu dile getirdi.

İyi yüzme bilmeyenin boğazda denize girmemesi gerektiğini ifade eden bazı vatandaşlar bu konuda dikkatli olunması gerektiğini aktardı.

Polis aracına bindirilen Yücel, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0