Holosko: Forma bulmak benim elimde

Beşiktaş’ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında forma şansı bulup bulmamanın tamamen kendi elinde olduğunu söyledi.

Holosko: Forma bulmak benim elimde
banner98
Beşiktaş’ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında forma şansı bulup bulmamanın tamamen kendi elinde olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısını Antalya’da sürdüren Beşiktaşlı futbolcular Uğur Boral ve Filip Holosko, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah-beyazlı takımın Slovak futbolcusu Filip Holosko, burada 4. kez kamp yaptığını belirterek, “Burada hava çok güzel ve çalışmalarımızda iyi geçiyor. Antrenmanlar iyi geçiyor. Amacımız buradaki çalışmayı ve dinamiği ligde yansıtmak. Hiçbir arkadaşımızı sakatlık vermeden lige başlamak istiyoruz” dedi.

“LİGİN 2. YARISINDA FORMA BULUP BULMAMAK TAMAMEN BANA BAĞLI”

Basın mensuplarının ilk yarıda fazla forma şansı bulamaması ile ilgili soruya ise Holosko, “Ligin başında bizim için şampiyonluktan bahsediyorlardı. Sonrada kötü sonuçlar almaya başladık. Ligin 2. yarısında forma şansı bulup bulmamak tamamen bana bağlı. Takım olarak ilk yarıdaki dalgalanmaya son vererek güzel bir seri yakalamak istiyor ve ligi zirvede bitirmek istiyoruz” ifade etti.

“PUAN FARKININ KAPANMASININ ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL”

Spor Toto Süper Lig’in lideri Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının kapanmasının zor olduğu vurgulayan Holosko, “Ama puan farkının kapanması imkansız değil. Fenerbahçe, 'puan farkı kapanır mı?' diye düşünürken, daha çok sıkıntıya girecek. Hem kendi hem de rakip tarafın baskını hissedecekler. Başkanımız ve camia herkes elinden gelenin en iyisini yapıp mümkünse şampiyonluk, mümkün değilse en azından şampiyonlar ligi için ligi bitirmeliyiz” diye konuştu.

UĞUR BORAL: “BU FARKININ KAPANMASI ZOR AMA ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ”

Antalya kampını değerlendiren Beşiktaş futbolcu Uğur Boral, ikinci yarıya çok iyi başlamak istediklerini söyledi.

Basın mensuplarının lider ile aralarındaki puan farkının sorulması üzerine tecrübeli futbolcu Boral, eşit seviyede gözüken takımların arasında 12 puan fark olduğunu belirterek, “Bunun psikolojik olarak sıkıntısını yaşıyoruz. Ama bunu aşağı çekecek güzümüz var. Bu farkın kapanması zor ama zoru başarmak istiyoruz. Bu puan farkını motive kaynağı olarak görmek zorundayız” dedi.

Uzun süre sakatlığı ile ilgili olarak ise Boral, “Ben sakattım lige iyi başlayamadım. Sonrasında takıma girmek hayli zorlaştı. Benim mevkimde birçok oyuncu denendi. Bunlar bizi etkiledi. Çok psikolojik savaşlar verdim kendi içimde. Ama kafa ve vücut olarak kendimi hazır tutum. Elazığspor maçında formayı tekrar giydim. Şimdi öz güveni daha çok olan bir Uğur Boral var. İkinci yarı elimden geleni yaparak formayı bırakmayacağım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0