Bolu'yu Yasa Boğan Ölüm

Bolu'nun tanınmış işadamlarından Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'in yeğeni Uğur Demir (25), İzmit'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Özel Çağsu Hastanesi'nde çalışan Uğur Demir, yanındaki...

Bolu'yu Yasa Boğan Ölüm
banner98
Bolu'nun tanınmış işadamlarından Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'in yeğeni Uğur Demir (25), İzmit'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Özel Çağsu Hastanesi'nde çalışan Uğur Demir, yanındaki ambulans şoförüyle birlikte ilaç ve malzeme almak için İstanbul'a gitmek üzere Bolu'dan yola çıktı. İzmit'in Derince ilçesine yaklaştıklarında, trafik kazasını görünce yol kenarında durdular. Kazada yaralılara yardım etmek için arabadan inen Uğur Demir ve yanındaki ambulans şoförüne, yoldan karşıya geçmek isterlerken, arkadan gelen bir TIR çarptı. Kazanın ardından Uğur Demir hayatını kaybederken, ambulans şoförü ise yaralandı.

Genç yaşta hayata gözlerini yuman Uğur Demir'in ailesi ve yakınları olay sonrasında büyük üzüntü yaşarken, cenaze Bolu'ya getirildi. Demir'in arkadaşları ölüm haberi sonrasında Demir'in Facebook sayfasına duygu dolu sözler yazdı. İşadamı Cavit Demir'in yeğeni olan Uğur Demir'in cenazesi, Pazar günü öğle namazından sonra Siteler Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığı'na defnedilecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0