Cenazede Milli Takım Sorusu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Cenazede Milli Takım Sorusu
banner98
 Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim, Reha Eken'in cenazesinde bir araya geldi.

Teşvikiye Camii'ndeki cenaze töreni öncesi ilk olarak Fatih Terim, avluya geldi. Daha sonra Başkan Ünal Aysal alana geldi. Aysal'ın Terim'i pas geçmesi "acaba sorun mu var?" dedikodularını beraberinde getirdi. Bir süre sonra Fatih Terim, Aysal ve yöneticilerin bulunduğu alana giderek Ünal Aysal'a selam verdi. Aysal, Fatih Terim konusu ile ilgili olarak sorulara ayak üstü cevap verdi. Galatasaray Başkanı'nın "Kal da diyemem, git de diyemem. Fatih Terim için hayırlısı ne ise o olacak" demesi dikkat çekti.
İkili az sonra başbaşa bütün meseleleri konuşacaklar. Toplantının adresi konusunda çeşitli iddialar ortaya atılırken büyük ihtimalle Aysal'ın Florya'ya gideceği ve tesislerde dev zirvenin yapılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz gün hayata veda eden Galatasaray'ın efsane futbolcularından Reha Eken, Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Taraftardan Terim'e...

Cenaze namazının ardından teknik direktör Fatih Terim cami avlusundan ayrılırken yanına gelen bir taraftar birlikte fotoğraf çektirdikten sonra kendisine kolundaki dövmeyi göstererek, "Sizin sözünüzü yazdırdım bakın, 'Aslolan Galatasaray.' Bizi sakın bırakıp gitmeyin" dedi. Terim taraftara herhangi bir yorum yapmadı. 

Terim, taraftarın bu sözünden önce merhum Eken ile ilgili gazetecilere  yaptığı açıklamada, "Reha ağabey ile en son hastanede görüşmüştük. Ailelerini de  çok iyi tanıyorum eskiden beri. Allah rahmet eylesin. Allah taksiratlarını  affetsin, mekanı cennet olsun. Bizim Galatasaray tarihimizin çok önemli Eken  kardeşlerinden birisiydi Reha ağabey. O yüzden Galatasaray camiasının da başı  sağolsun" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0