banner102

ZEHRA İLK BAŞARI PLAKETİNİ ALDI

Zehra’nın Rotası çalışmasıyla küçük yaşında büyük bir işe imza atan Zehra Candar okulunda ki başarısıyla da ilk plaketini aldı. Hedefinin Youtube ve Facebook'ta Zehra'nın Rotası adlı program ile öğreneceğim İngilizce ile de İznik'in Tarih ve Kültünün yanında sanatsal değerleri de tanıtacağını belirtti.

ZEHRA İLK BAŞARI PLAKETİNİ  ALDI
 Zehra Candar,2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında DyNed Dil Eğitimi Sistemini Etkin kullandığından dolayı İznik'teki tüm İlkokulları geçerek, Selçuk İlkokulu Birincilik Plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı'nın elinden aldı.

Zehra Candar başlattığı Zehra’nın Rotası çalışmasında İznik’in Tarihi ve Sanatsal tanıtımının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerde folklor ekiplerinde, keman çalışması ve şiir okuması ile kendisini geliştirmeye devam ediyor. Folklor oyunları ve Keman kursu ile de aldığı dersler sonucunda ilk gösterisine ve konserlerini de verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen törene Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı, Şube Müdürleri Filiz Baran, Yücel Doğan, Kılıçaslan Ortaokul Müdürü Orhangazi Kılıç, İngilizce Öğretmenleri Abdullah Barboros Erkan, Derya Şener, Mustafa Okay ve Zehra’nın ailesi katıldı.

DyNed Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen İngilizce eğitim sistemidir. Öğrenci bilgisayarı başında kaldığı süre içinde yaptığı her davranış sistem tarafından kayda alınarak öğretmenleri tarafından örgencinin değerlendirmesinde yardımcı olur. Öğrencinin herhangi bir soruya yanlış bir cevap vermesi durumunda örgenciye cevabin yanlış olduğuyla ilgili görsel, işitsel ya da yazılı bir komutla cevabini yenilemesi istenir. Eğer öğrenci hatasında ısrar ederse program öğrenciye ´bugün bu kadar yeter´ der ve öğrencinin başka bir programa devam etmesini ister. Ayrıca öğrencinin cevaplandırdıklarında doğruluk ve yanlışlık oranına göre soru zorluk seviyesini ayarlar ve öğrencinin moralinin bozulmasına yol açacak bir duruma getirmez.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0