Hırsızlık Şüphesiyle Belediye Otobüsü Karakola Çekildi!

Bursa’da bir kişinin, otobüste 2 bin 800 TL parasının çalındığını söylemesi üzerine 200 kişinin bulunduğu belediye otobüsü karakola çekildi.

Hırsızlık Şüphesiyle Belediye Otobüsü Karakola Çekildi!
banner98
Bursa’da bir kişinin, otobüste 2 bin 800 TL parasının çalındığını söylemesi üzerine 200 kişinin bulunduğu belediye otobüsü karakola çekildi. İşlerine geç kalan vatandaşlar tepki gösterdi.

Olay, Üniversite – Terminal seferini yapan 93 numaralı belediye otobüsünde meydana geldi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden hareket eden otobüs, yolculardan Zabit Koç’un (44) parasının çalındığını söylemesi üzerine Özlüce Kavşağı’nda durdu.

Olay yerine polis çağrıldı. Zabit Koç’un, cebinde bulunan 2 bin 800 TL parasının çalındığını söylemesi üzerine yaklaşık 200 kişinin bulunduğu otobüs İhsaniye Karakolu’na götürüldü. Koç, otobüsün içinde ceplerini kontrol ettiğinde paranın olmadığını fark ettiğini söyledi. Bunun üzerine polis otobüsteki yolcuları tek tek aramak istedi.

Ancak, Zabit Koç’un, otobüste bir kadın tarafından sıkıştırıldığını ve kadının bir süre sonra otobüsten indiğini, parasının o kadın tarafından da alınmış olabileceğini söylemesi üzerine yaklaşık 200 kişinin aranmasına son verildi. Şahıs, parasının durakta beklediği sırada da çalınmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine polis, karakola getirilen otobüsün yoluna devam etmesine izin verdi.

Gidecekleri yerlere geç kalan yolcular ise yaşananlara tepki gösterdi. Bazı yolcular ile polis arasında tartışma yaşandı. Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne geç kaldıklarını ve otobüslerinin kaçtığını söyleyen yolcular, polisi suçladı.

Panayır Mahallesi’nde kuaförlük yapan ve hastaneye kontrole giderken parası çalınan Zabit Koç ise Görükle Polis Merkezi’ne götürülerek ifadesi alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0