Hareket halinde olan profesyonellere özel kulaklık: Sennheiser Presence UC

Sennheiser, hareketli yaşamı benimseyen profesyoneller için özel bir kulaklık tasarladı. Sennheiser Presence UC Bluetooth Kulaklık ile ofiste, otomobilde ve dış mekânlarda uzun süreli telefon konuşmaları yapmak mümkün.

Hareket halinde olan profesyonellere özel kulaklık: Sennheiser Presence UC
banner98
 Detaylı ve güçlü ses konusunda yıllardır çalışmalar yaparak birbirinden farklı ürünler sunan Sennheiser, şimdi de ofiste ve tüm dış mekânlarda hareket hâlindeyken uzun süreli telefon konuşmaları yapmak isteyen profesyonellere özel bir kulaklık sunuyor. Sennheiser Presence UC model kulaklığın Türkiye distribütörlüğünü Bircom üstleniyor.


Kristal netliğinde ses

Uzun süren telefon konuşmaları için kristal netliğinde ses kalitesi sunan Sennheiser Presence UC Bluetooth Kulaklık, SpeakFocus teknolojisi sayesinde dinleyicilerin gürültülü ofis ortamlarında bile söylediklerini duymalarını kolaylaştırıyor. WindSafe teknolojisi de mümkün olan en net sesin dinleyicilere gönderilmesini sağlamak için rüzgâr gürültüsünü azaltıyor. Gürültü filtreleme özelliği arka plandaki gürültüyü yok ederek karşı tarafa en sorunsuz ve net şekilde ses aktarımı sağlıyor.


Mobil çalışanlar için benzersiz

Sennheiser Presence UC Bluetooth Kulaklık, mobil çalışanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Çoklu bağlantı özelliği sayesinde ofis içi kulaklıklar ve mobil kulaklıklar etkin bir şekilde birleştirilerek softphone ve cep telefonları arasında geçiş yapılabiliyor. Standart taşınabilir Bluetooth özellikli kulaklıklar kadar küçük boyutlara sahip olmasına rağmen, ofis içinde kullanılan UC kulaklık özelliklerini sunuyor olması da Sennheiser Presence UC kulaklığı ayrı bir yere taşıyor. Tek seferde hızlı şarj ile 10 saate kadar konuşmayı mümkün kılan kulaklık, saklama kutusu ve Sennheiser USB Dongle ile birlikte geliyor.

Türkiye’de Bircom güvencesiyle satışa sunulan ve tavsiye edilen satış fiyatı 199$+KDV olan Sennheiser Presence UC Bluetooth kulaklığı online alışveriş siteleri ve Bircom iş ortakları aracılığı ile temin edebilirsiniz.


Bircom hakkında:

1972 yılında kurulan Bircom, her büyüklükten ve her sektörden firmaya dünyaca ünlü markaların yanı sıra Xpeech, Callipso gibi kendi markalarıyla da yüksek kaliteli iletişim çözümleri sunmakta, Sennheiser, Astell&Kern, Audiocodes, Sangoma, SpectraLink, Grandstream, Teltonika ve Moshi gibi tümü kendi alanında teknoloji lideri olan şirketlerin Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir.

Pek çok küresel markanın ülke çapında dağıtım, lokalizasyon, eğitim, saha kurulum desteği, merkezi yönetim hizmetleri ve satış sonrası hizmetleri Bircom tarafından sunulmaktadır. Sektöründe öncü konumunda bulunan Bircom, kurumların bilişim ve telekom alanındaki ihtiyaçlarına en gelişmiş teknolojiler doğrultusunda en kapsamlı çözümleri, en yüksek müşteri memnuniyetiyle sunma anlayışına sahiptir. Bircom, ülke çapında daha yaygın ve geniş kapsamlı hizmet vermek hedefiyle çözüm ortakları ağını her geçen gün genişletmektedir.

Bilişim alanında da çalışmalar yürüten Bircom, en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin sıralandığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2016 ve 2017 yıllarında listede 7 kez yer almaya başarısını göstermiştir. Bircom, yine Deloitte tarafından hazırlanan, Avrupa Ortadoğu ve Afrika bölgesinde ‘En Hızlı Büyüyen Teknoloji Firmaları’ listelerine 2007, 2009 ve 2012 yıllarında girerek ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0