BUSMEK'te kayıt sırası çocuklarda

BUSMEK’te kayıt sırası çocuklarda

BUSMEK'te kayıt sırası çocuklarda
banner98
 Bursa’da yetişkinlere yönelik ‘ücretsiz’ mesleki eğitimler veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK), çocukları da unutmadı. Miniklere yönelik yaz aylarında planlanan eğitimler için kontenjan açılarak, başvuru kabulüne başlandı.

13 yıldır yetişkinlere yönelik eğitim faaliyetlerini yürüten BUSMEK, bu yaz çocuklara da çalışacak. Yaz aylarında çocuklar için hazırlanan kurslarla velilerin de yüzü gülecek. BUSMEK’in kurslarıyla yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiren çocuklar, hem gönüllerince eğlenmiş olacak hem de yeni bilgiler öğrenmenin keyfini çıkartacak.

10-15 yaş aralığındaki bireylere yönelik organize edilen kurslar, BUSMEK eğitmenlerince verilecek. Robotik uygulamalardan çini işlemeye, bilgisayar kullanımından filografiye, İngilizce’den resim dersine kadar geniş yelpazede eğitimler, çocuklarla buluşacak.

BUSMEK’ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, yaz aylarında açılacak branşların ön kayıtlarının kurs merkezlerinden ya da online olarak ‘busmek.bursa.bel.tr’ adresinden ‘17 Nisan-25 Haziran tarihleri arasında’ yapılabileceği ifade edildi. Açıklamada, derslerin 25 Haziran 2018 tarihinde başlayacağına değinildi. Kursları başarıyla tamamlayan öğrenciler, katılım belgesi almaya hak kazanacak.

BUSMEK’in 10-15 yaş arası çocuklar için düzenlediği yaz kurslarında branşlar şu şekilde;

‘Arduino ile robotik uygulamalar’, ‘bilgisayar kullanımı’, ‘boyacı, çini işlemeci’, ‘ebru’, ‘filografi tekniği’, ‘fotoğrafçılık’, ‘İngilizce’, ‘o-bot ile robotik uygulamalar’, ‘ofis programları kullanımı’, ‘resim sanat eğitimi’ ve ‘scratch ile kodlama eğitimi’.  

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0