Çantasından bomba çıkan gösterici gözaltına alındı

Beyoğlu Tarlabaşı'nda el yapımı bombalar ve molotofkokteylleri ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Şüphelinin çantasında yapılan aramalarda 1 adet el yapımı bomba ele geçirildi.

Çantasından bomba çıkan gösterici gözaltına alındı
banner98
 Tarlabaşı'nda yasa dışı gösteri yapan gruplara müdahale eden polis, saldırılarda kullanılmak üzere hazırlanan çok sayıda patlayıcı madde, 4 adet el yapımı bomba ve molotofkokteylleri ele geçirdi. Polis ekipleri, kaçan göstericilerin bıraktığı 4 adet el yapımı boru tipi bomba, çok sayıda molotofkokteyli ve sapanlara da el koydu. Yapılan incelemelerin ardından patlayıcı maddeleri getiren eylemcinin kimlik bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Tarlabaşı’nda E.B. (20) isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin yapılan üst araması temiz çıkarken, sırt çantasında 1 adet el yapımı bomba ele geçirildi.
Tarlabaşı'nda ele geçirilen malzemeler, daha sonra Taksim Meydanı’na getirilerek bomba imha uzmanları tarafından incelendi. Gözaltına alınan E.B, ele geçirilen çok sayıda patlayıcı madde, bomba ve molotofkokteyli ile birlikte Taksim Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, el konulan patlayıcı maddeler detaylı incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvarı’na götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0