1 Kişinin Öldüğü Kaza Sonrası Halk Yolu Trafiğe Kapattı

Ankara-Kayseri karayolunda TIR’ın çarptığı şahıs hayatını kaybederken, kaza sonrası yolu trafiğe kapatan vatandaşlar bölgede yaşanan kazalara tepki gösterdi.Edinilen bilgiye göre, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yol yapım çalışmalarının...

1 Kişinin Öldüğü Kaza Sonrası Halk Yolu Trafiğe Kapattı
banner98
Ankara-Kayseri karayolunda TIR’ın çarptığı şahıs hayatını kaybederken, kaza sonrası yolu trafiğe kapatan vatandaşlar bölgede yaşanan kazalara tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yol yapım çalışmalarının devam ettiği alanda M.S.’nin kullandığı 38 BJ 850 plakalı TIR, karşıdan karşıya geçmek isteyen Hakan Ceyhan’a (34) çarptı. Ağır yaralanan şahıs Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kaza sonrası yolu trafiğe kapatan Özbağ kasabası halkı yaşanan kazalara tepki gösterdi. Olay yerine gelen Kırşehir İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay’ın ikna etmeye çalıştığı vatandaşlar, orta refüjde ateş yakıp karayolunu yaklaşık 1 saat trafiğe kapattı. Karayolunda uzun kuyruklar oluşurken, yaralı Hakan Ceyhan hastanede hayatını kaybetti.
Hakan Ceyhan’ın dayısı Alaattin Taş, yetkililerden karayolundaki çalışmaların bir an önce bitirilmesini isteyerek, “Burada dayımın oğulları gibi nice çocuklar gitti. Beş seneden beri bu yol sürüyor. Bu yolun parasını kim yiyor. Bu yolun rüşvetini kim yiyor da bu yollar bitmiyor. Bir daha böyle kazalar olursa ben canım pahasına da olsa bu yolu kapatacağım. Yetkililer artık bunu duymazlarsa bizler yolu artık trafiğe kapatacağız. Kırşehir Valisi ve Garnizon Komutanına da duyuruyorum” dedi.
Karayolu bölge halkının ikna edilmesi ile trafiğe açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0