Camper’la Sıcacık Bir Kış Geçirmeye Hazır Mısın?

Zorlu mevsim şartlarındaki rakipsiz su geçirmez dış tabanı, güçlü dikişlerin sunduğu sağlam yapısı ve kışlık astarıyla ekstra sıcaklık sağlayan Camper Goretex bot seçenekleri, soğuk günlerin kurtarıcısı oluyor. Sezonun vazgeçilmezi botları hafif tabanlar ve çağdaş tasarımlarla bir arada sunan Camper, müdavimlerine bu sezon da şıklığı ve konforu bir arada yaşatıyor.

Camper’la Sıcacık Bir Kış Geçirmeye Hazır Mısın?
banner98

Camper, kış mevsimlerinin vazgeçilmezi, sokak modasının trendi botları bu sezon %100 su geçirmeyen, güçlü dış tabanlara sahip ve ayak sıcaklığını maksimumda koruyan Goretex teknolojisiyle sunuyor. Moda tutkunlarını her sezon şık ve casual arasındaki duvarı yıkan seçenekleriyle mest eden Camper, 2019 kışında da müdavimlerine şıklığı ve konforu her adımda hissettiriyor.

Optimum iklim rahatlığı için su geçirmeyen korumalı dış tabanları, gelişmiş nefes alabilirlik özellikleriyle birleştiren Camper, hafif tabanların çağdaş tasarımlarla birleştiği bot seçeneklerinde yer alan ekstra kış astarlarıyla, kullanıcıları için soğuk kalkanı görevi üstleniyor.

 

Klasik havasıyla her daim dikkatleri çeken ve kışa en yakışan renklerin başında gelen siyah, bordo ve kahverenginin tonlarında yumuşak deri formlarının hakim olduğu ikonik bot modelleriyle Camper, tüm kombinlere uyum sağlayarak stillerin tamamlayıcısı oluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0