Bursa Valisini Hemşehrileri Yalnız Bırakmadılar.

Bursa valiliğine yeni atanan ve anayurdu yozgatlı olan vali sn.canpolatı bursadaki hemşehrileri hoşgeldiniz ziyaretinde bulundular.

Bursa Valisini Hemşehrileri Yalnız Bırakmadılar.
banner98

Bursa marmara yozgatlılar federasyonu gn.bşk ahmet aslan şöyle konuştu; sultanlar ve evliyalar şehri olan ulu bursamıza yeni vali olarak atanan hemşehrimize bursada yaşayan 120 bin yozgatlılar adına hoş geldiniz ziyaretinde bulunarak hasbi hal ettik.

Ayrıca sn.aslan federasyon olarak yaptıkları ve yapacakları  faaliyetleri yozgatlıların ve bursanın sorunlarını dile getirdiklerini ifade ettiler.

Aslan sn.valimizin bizleri candan ve samimi karşıladığını derneklerle ilgili bazı tavsiyelerde ve önerilerde bulunduklarını her zaman kapısının ve yüreğinin halka açık olduğunu doğduğu yerin kültürünü örf ve adetlerini unutmayıp doyduğu ilede katma değer katarak ve entegre olarak zenginleştirmesi gerektiğini vurguladılar.

Ayrıca sn valimiz babaannesinin anneannesinin de yozgatlı olduğunu ve yozgatta da görev yaptığını çoğunuzdan da yozgatı daha iyi bildiğini ve yozgatta yaşayan hemşehrilerine de selam ve sevgilerini ilettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0