Bursa'da 6'lı masanın ilçe başkanları Saadet Partisi'nde buluştu

Millet ittifakında Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun açıklanmasının ardından Orhangazi'de Saadet Partisinin daveti üzerine bir araya gelen 6'lı masanın ilçe başkanları seçim startını burada yapmış oldukları toplantı ile vermiş oldu. Toplantıya her partiden çok sayıda üye katılırken, yapılan ortak açıklamada ise seçim süreci ve sonrasında birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı.

Bursa'da 6'lı masanın ilçe başkanları Saadet Partisi'nde buluştu
banner98

Saadet Partisi Orhangazi İlçe Başkanlığı binasında yapılan istişare toplantısına  CHP  İlçe Başkanı Vural Çetin, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Kaya,  Deva Partisi İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yılmaz İmenç  Demokrat Parti İlçe Başkanı Baki Bekar ile birlikte partilerin çok sayıda üyesi katıldı. 

''Mutluyuz gururluyuz''

Toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi ilçe başkanı Yakup Yıldırım burada yaptığı konuşmada özellikle her seferinde tekrarladığı birlik ve beraberlik çağrısını yineleyerek;  Son 1 haftada genel başkanların Saadet Partisi'nde toplanmalarından dolayı mutluyuz, gururluyuz, bizde Orhangazi'de hep birlikte milletimizin geleceği için üzerimize düşen fedakarlığı yapmaya hazırız, milet ittifakı parti mensubu herkes  bu milletin geleceği için fedakarlık yapmıştır, seçime 2 aylık bir süre var ve bu süre içinde yapacağımız doğru çalışmalar ile kardeşlik pekişecek ve ülkemiz kazanacak, bizde bunlara sebep olmuş olacağımız için mutluyuz. İnşallah bu seçimin sonunda kazanan biz olacağız, hepimize hayırlı olsun''dedi.

''Kemal Kılıçdaroğlu'na destek''

Toplantıda daha sonra millet ittifakının diğer üyesi partilerin ilçe başkanları da tek tek söz alarak , partilerinin genel merkezleri tarafından belirlenen Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediklerini ifade ederek , Orhangazi'de seçim sürecine kadar olan zaman içinde yoğun bir çalışma temposu ile Orhangazi halkına Millet ittifakının seçimi kazanmaları halinde yapacakları çalışmaları anlatacaklarını ifade ettiler. 

Tüm partilerden kalabalık bir katılımın olduğu istişare toplantısında, ilçe başkanlarının konuşmalarının ardından parti üyeleride söz alarak seçim süreci ile ilgili  yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir ve önerilerini sundu.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0