Binali Yıldırım'ın Renkli Çiğli Turu!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çiğli'nin Kaklıç ve Sasalı mahallelerinde seçmenlerle buluştu, temasları sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Binali Yıldırım'ın Renkli Çiğli Turu!
banner98
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çiğli'nin Kaklıç ve Sasalı mahallelerinde seçmenlerle buluştu, temasları sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz ile birlikte yol kenarında bekleyen traktörlerden birinin koltuğuna geçen Yıldırım, yeni doğmuş bir bebeğin ziyaretine traktör kullanarak gitti.

EFELİK SİZDE KALSIN BİZE HİZMET YETER

Sasalı beldesi sakinlerine seslenen Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun babasını defnettiği gün fazla bir şey söylemek istemediğini belirterek Çiğli Belediye yönetimine yüklendi. Yıldırım, “Anlaşılan Çiğli’ye başı Ç ile başladığı için Çöp, çamur ve çukuru uygun görmüşler. Dünyada artık çöp dağları bitti, çöpler artık fabrikalarda enerjiye ve gübreye dönüştürülüyor. İsveç , Almanya dışarıdan çöp satın alıyor. Biz çöpleri nereye koyacağımızı bilemiyoruz. Türkiye’ye bakın. Buralarda neler yapılmış onları görün. Bizim ilk işimiz Çiğli’yi çöpten çamurdan ve çukurdan kurtarmak olacak. Adil adaletli buraya yakışanı yapacağız. Buranın gerçek sahibi olan sizlerle neyi yapacağımıza karar verecek ve gerçekleştireceğiz. Artık İzmir’de siyaset değil, hizmet konuşulacak. Yapılmayan imar planları konuşulacak. Herkesin işi aşı olacak. Büyük Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık seviyesine hep birlikte ulaşacağız. Biz hizmet için geldik. Efelik İzmirlilerin olsun, hizmet etmek bize yeter” dedi.

Türkiye’de 8 ay değil, 8 yıl değil 11 yıl Ulaştırma Bakanlığı yaptığını sözlerine ekleyen Yıldırım, yıllar boyunca ulaşmadığı erişmediği hiçkimse kalmadığını ifade etti. 780 bin metrekarelik vatan toprağının heryerine gittiğini kaydeden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Balıkçılar, denizciler, otobüsçüler beni iyi bilir. Marmaray’la iki kıtanın altından 60 metrede İstanbul’un iki yakasını bir araya getirdik. 3’üncü boğaz köprüsü, üçüncü havalimanı, ikinci tüp geçit, Ankara- İstanbul Hızlı Treni, Bolu Dağı Tüneli, Gobit Tüneli, Karahan Tüneli, Kuzgunkıran Tüneli say say bitmez. 17 bin kilometre bölünmüş yol ve dağ gibi sorunların dağ gibi hizmetlere dönüştüğü bir Türkiye. Şimdi yeni bir yol açıldı.2.5 yıldır sizin milletvekilinizim. Milletvekili olduğum bu şehre Allah nasip ederse sizlerin desteğinizle belediye başkanı olarak aday oldum. Bizim bildiğimiz bir şey var. O da hizmettir. Biz başka bir şey bilmeyiz. İş yaparız. Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Başka hiçbir şey bizden beklemeyin. Adam kayırmak bizde yok. Oy verdi hizmet var, oy vermedi hizmet yok bizim kitabımızda olmaz. Bunu herkesin bilmesi lazım. Olabilir, oy vermeyebilir. O da bu toprakları bekliyor, o da bu topraklara hizmet ediyor. O da insanlara hizmet ediyor, ona da bizim hizmet götürmek borcumuz”.

''KAKLIÇ'A HAVAALANI YAPACAĞIZ''

Kaklıç ve Sasalı açık hava toplantılarında sevgi gösterileriyle karşılanan Binali Yıldırım, Kaklıç’da havaalanını açacaklarını sözlerine ekledi. Kararı aldıklarını ve birisi askeri alan olan iki alandan birini kullanacaklarını dile getiren Yıldırım, “Bunun için gerekli girişimler ibaşlattık. İnşallah yeni dönemde bu havaalanını buraya açacağız. Bunun için çalışacağız, gayret edeceğiz. Askerlerle bu konuyu çözeceğiz. Havaalanı açılınca ne olacak, burada da binlerce insan çalışacak. Bunlar uzaydan gelecek değil. Buradan, öncelikle burada yaşayanlar açılacak bu iş sahalarında çalışacak'' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0