Atlı jandarmalar plajlarda görev başlayınca hırsızlıklar azaldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Sarımsaklı Plajı'nda, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı atlı timlerin göreve başlamasıyla hırsızlık olaylarında ciddi bir azalma olduğu bildirildi.

Atlı jandarmalar plajlarda görev başlayınca hırsızlıklar azaldı
banner98
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Sarımsaklı Plajı'nda, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı atlı timlerin göreve başlamasıyla hırsızlık olaylarında ciddi bir azalma olduğu bildirildi. Sahilde ve yakın çevresinde devriye gezen atlı jandarmalar, başta turistler olmak üzere vatandaşların da ilgisini çekiyor.

Suçları ve vatandaşların mağduriyetini önlemek maksadıyla görev yapan atlı timler, özellikle turistlerin yoğunlukta olduğu Sarımsaklı Plajı, Şeytan Sofrası, Altınova sahilleri, Patricia bölgesi ve jandarma araçlarının girmesine müsait olmayan Ayvalık adaları, tabiat parkları ve mesire alanları bölgesinde görev yapıyor. Vatandaşlar, atlı jandarma timlerinin olmadığı dönemlerde tatil yapmaya geldiklerinde arabalarını park ederken tedirgin olduklarını, kontrol etmek için sürekli plajdan ayrıldıklarını ve eşyalarını çaldırmamak için birer birer denize girdiklerini söyledi. Timlerin gelmesiyle birlikte rahatlıkla arabalarını park ettiklerini ve eşyalarını plajda bıraktıklarını belirten vatandaşlar, "Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ediyoruz." dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2013, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0