Tesk Başkanı Palandöken İftar Programı İçin Eskişehir’de

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, ülkede şimdiye kadar Cumhurbaşkanlığının hep tartışmalı olduğunun belirterek ''Ama bugün artık tartışmalara son verilecek. Bu süreç bizim için çok önemli''...

Tesk Başkanı Palandöken İftar Programı İçin Eskişehir’de
banner98
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, ülkede şimdiye kadar Cumhurbaşkanlığının hep tartışmalı olduğunun belirterek ''Ama bugün artık tartışmalara son verilecek. Bu süreç bizim için çok önemli'' dedi.
Eskişehir'de, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından Şoförler ve Otomobilciler Odası Kırmızı Salon’da düzenlenen iftar programında konuşan Palandöken, Gazze’de yaşanan olaylara değindi. Palandöken, “Her gün televizyonu açtığımızda Gazze'deki Filistin'deki o sıkıntı, Suriye'deki yurttaşların ülkemizde barınmak için verdikleri yurtsuzluk mücadelesi, yine aynı şekilde Irak’ta, Suriye’de belki böyle bir sofra hasreti çeken binlerce Müslüman” dedi.
Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Bendevi Palandöken, yaşanılan sürecin önemine değinerek, “Bu süreç çok önemli bir süreç. Ülkemiz yaklaşık 8 aydır seçim sürecinin süre geldiği bir ekonomi izleniyor. Önce yerel seçimler, akabinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri gündemde. Ülkemizde ilk defa Cumhurbaşkanını değerli oylarınızla seçeceksiniz. Bugüne kadar hep tartışmalı oldu, hep sorun oldu, Cumhurbaşkanının seçilmesinden itibaren artık Çankaya'nın farklı şekillerde yıpratılmasına gayret edildi. Ama bugün artık tartışmalara son verilecek. Bu süreç bizim için çok önemli. Ülkedeki, birliğin, dirliğin, huzurun, kardeşliğin, barışın getirdiği rahatlıkla Türk ekonomisinin büyümesine, refahın yükselmesine çok önemli katkı koyacak” ifadelerini kullandı.
Huzur ve güvenin sağlanması için akil insanlar gurubunda görev yaptığına değinen Palandöken şöyle devam etti:
“Bu ülkedeki insanlar birbirlerini seviyor, ama bakınız bugün kan akıtanlara, ülkemizdeki kargaşayı oluşturanlara. Aynı şekilde o ülkelerin ekonomilerini ve kendi insanlık dramını ve yaşamı huzur, güveni bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Demokratik sistemle, muhasır medeniyete eriştiği ülkemizde eminim ki bütün sıkıntıları aşacak.”
Programa, birliğe bağlı esnaf ve yakınları katıldı.
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0