Bitlis'teki Stk'lardan İsrail'e Kınama

Bitlis’in Güroymak ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını kınadı.Esnaflar, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve dernek yöneticileri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını...

Bitlis'teki  Stk'lardan İsrail'e Kınama
banner98
Bitlis’in Güroymak ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını kınadı.
Esnaflar, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve dernek yöneticileri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı. Katılımcılar adına bir açıklama yapan Abdulmuttalip Güneri; Birleşmiş Milletler, ABD ve başta Almanya olmak üzere, Avrupa Birliği ülkelerinin terörist İsrail'in saldırılarını bir savunma hakkı olarak nitelendirdiklerini söyledi. Güneri, “Oysa bu üç gencin kaybolmasından da, öldürülmesinden de İsrail istihbaratı sorumludur. Çünkü İsrail daha fazla Müslüman kanı dökebilmek için her türlü aşağılık davranışı yapabilecek bir karakterdedir. İsrail, bu gençlerin öldürülmesini tüm dünyaya ‘Hamas'ın işi’ şeklinde pazarlayarak saldırıya uğramışlık bahanesiyle Filistin halkına karşı girişeceği katliamı meşrulaştırmak istemiştir. Batılı devletler bu olay karşısında, Filistin halkının bir savunma hakkından zaten söz edecekte değildir. Siyonist İsrail, her Ramazan ayını Müslümanlar için kan gölüne dönüştürmüştür. Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze’ye karadan, denizden ve havadan yapılan son Siyonist saldırılarda, yaklaşık beş yüz kadar Müslüman şehit edilmiştir.Üç bin kadar Filistinli yaralanmıştır. İki bin kadar konut ağır hasar almıştır. Dünyanın neresinde olursa olsun yapılan bütün zalimce haksızlıkları ve insan öldürmelerini Norşin’deki STK’lar olarak kınıyoruz. Sonuç olarak; lanetlenmiş faşist, ırkçı Yahudilerin, azgın Siyonistlerin bozgunculukta ve taşkınlıkta bütün sınırları aştıkları için en çok değer verdikleri ve en çok kutsadıkları ekonomilerine zarar vermek adına İsrail mallarını tüketmeyeceğiz ve bu günden sonra boykot edeceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0