İGA'nın Cumhuriyet'in 100 yılı dolayısıyla hazırladığı reklam filmi yayımlandı

İGA'nın Cumhuriyet'in 100 yılı dolayısıyla hazırladığı reklam filmi yayımlandı
banner98

- İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü dolayısıyla hazırladığı reklam filmi yayımlandı.

İGA'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, İstanbul Havalimanı'nda Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler organize etti.

Türk halkının verdiği bağımsızlık mücadelesinin vurgulandığı 100. yıl reklam filmi de eş zamanlı tüm televizyon, dijital ve sosyal platformlarda izleyicisiyle buluştu.

Geçmişle bugünün kesiştiği reklam filmi, 1922'de Antep, Maraş ve Urfa'dan vatanı savunmaya giden üç gencin evlerine, sevdiklerine, memleketlerine vedasıyla başlıyor. Kulaklarında bir melodi, ayaklarında ritim olan bu gençler, cephede Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında mücadele veriyor.

Filmin devamında ise İstanbul Havalimanı'nda babasının elini tutan kız çocuğu, askerlerin de kulağında olan melodiyi duyuyor, ayağıyla ritme eşlik ediyor. Ardından başını kaldırıp uçuş bilgi ekranına bakan kız, önce Maraş, Antep ve Urfa isimlerini, sonra da bu şehirlerin isimlerine Kahraman, Gazi ve Şanlı unvanları eklenerek değiştiğini görüyor.

Temposu artarak devam eden müziğin peşinden koşan kız, kalabalıkları aşarak bayraklar ve posterler arasında Cumhuriyet Senfonisi'ni duyuyor.

Film, "İlk günkü bağımsızlık mücadelesi hala kulaklarda çınlarken milletçe yüzyılda bestelediğimiz bu Cumhuriyet Senfonisi'nde sen de çok değerli bir notasın." mesajıyla sonlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0