Böyle Olur Engellinin Düğünü

Antalya’dan İzmir’e gelen engelli vatandaş Volkan Olcay Yavşan, İzmir’de görüp beğendiği ve kendisi gibi engelli olan Saliha Dicle Ersoy ile evliliğe ilk adımını attı.Antalya’nın Fenike ilçesinde oturan Volkan Olcay Yavşan, tatile...

Böyle Olur Engellinin Düğünü
banner98
Antalya’dan İzmir’e gelen engelli vatandaş Volkan Olcay Yavşan, İzmir’de görüp beğendiği ve kendisi gibi engelli olan Saliha Dicle Ersoy ile evliliğe ilk adımını attı.
Antalya’nın Fenike ilçesinde oturan Volkan Olcay Yavşan, tatile geldiği İzmir’de hayatının aşkı ile tanıştı. Kendisi gibi engelli olan Saliha Dicle Ersoy ile İzmir’de karşılaşarak ilk görüşte aşık olan Yavşan, evliliğe ilk adımı tatil için geldiği İzmir’de güzel bir kına gecesi ile attı. Karabağlar Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclisi, SS: Ege Tüm Engellilerin Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi, Engelli Genç ve Kadınları Destekleme ve Eğitim Derneği işbirliği ile düzenlenen kına gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Çiftin arkadaşları doyasıya halay çekerken, çocuklar ise oyun ve eğlenmenin keyfine vardı. Birbirinden renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan kına gecesinde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bu mutlu günde desteklerini esirgemeyen tüm engelli arkadaşlara ve yardımı dokunan herkese teşekkür eden Yavşan ve Ersoy çifti, çok mutlu olduklarını, bu mutluluğun tarif edilemez bir duygu olduğunu söylediler.
GELİNİN ÇEYİZİ ENGELLİ ARKADAŞLARINDAN
İzmir’de oturan Saliha Dicle Ersoy, hayatını bir ömür boyu adayacağı aşkı tatil için Antalya’nın Fenike ilçesinden İzmir’e gelen Volkan Olcay Yavşan’da buldu. Yavşan’la evliliğe güzel bir kına gecesi ile merhaba diyen Ersoy’a, en büyük hediyeyi ise kendisi gibi engelli olan arkadaşlarından geldi. Kına gecesinde mutlu çifti yalnız bırakmayan arkadaşları, aralarında topladıkları hediyelerle, Ersoy’un çeyizini oluşturdular.
DÜĞÜN FENİKE’DE
Tatil için geldiği İzmir’de tanıştığı Ersoy ile evliliğe ilk adımı atan Yavşan, düğünü ise memleketi olan Fenike’de yapacak. Güzel bir kına gecesinden sonra Fenike’nin yolunu tutacak olan Yavşan ve Ersoy çifti, Fenike’de yapılacak güzel bir düğünle dünya evine girecek.
Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0