Bursaspor'un Kısmeti Açıldı!

Bursaspor'da Erkan Körüstan yönetiminin işbaşı yapmasıyla birçok futbolcunun menajeri, oyuncularının Bursaspor'a gelmek istediğini söyledi.

Bursaspor'un Kısmeti Açıldı!
banner98
 Bursaspor'da Erkan Körüstan yönetiminin işbaşı yapmasının ardından Spor Toto Süper Ligi'nde oynayan birçok futbolcunun menajeri, oyuncularının Bursaspor'a gelmek istediğini bildirdi.


Gelmek isteyen futbolcular arasında Gaziantepsporlu Yasin Pehlivan, Gençlerbirliği'nden Hurşut gibi isimlerde yer alıyor. Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, "Hikmet Karaman ile yaptığımız görüşmenin ardından Vakıfköy'de çalışmalara katılan 22 futbolcu ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Bu arkadaşlara kulüp bulmalarını söyledik" dedi.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR


Barışıcı, teknik direktör Hikmet Karaman ile bugün yapılacak toplantı sonrasında transfere yön vereceklerini belirterek, "Bugün Bursaspor'a gelmek istediğini belirten futbolcuların menajerleriyle görüşmeler yapacağız. Durum Karaman ile yapacağımız toplantı sonrası netleşecek" şeklinde konuştu.

Bu arada Bursasporlu yöneticilerin şampiyon Galatasaray'da oynama şansı fazla bulamayan Emre Çolak ve Aydın Yılmaz ile nabız yokladığı sızan haberler arasında. 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0