Yabancı Öğrencilerin Uludağ Keyfi !

Rusya, Güney Kore, Orta Afrika, Mısır, Suriye, Gambiya gibi farklı ülkelerinden gelen 49 öğrenci, dünyanın en köklü dillerinden olan Türkçe'yi öğrenirken aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Uludağ'da karın keyfini çıkartı.

Yabancı Öğrencilerin Uludağ Keyfi !
banner98
  Rusya, Güney Kore, Orta Afrika, MısırSuriye, Gambiya gibi farklı ülkelerinden gelen 49 öğrenci, dünyanın en köklü dillerinden olan Türkçe'yi öğrenirken aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Uludağ'da karın keyfini çıkartı.

Ankara Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama Araştırma Merkezi (TÖMER) Bursa Şubesi'de Türkçe öğrenmek için dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 49 öğrenci biraraya geldi. Türkçe öğrenmenin yanısıra Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında öğrenciler, Marmara bölgesinin en yüksek bölgesi olan Uludağ'ı görme fırsatı buldu. Öğrencilerden birçoğu ilk defa kayak yapmanın mutluluğunu yaşarken, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinden gelenler ise ilk defa kar gördü. Kayak ve snowboardla kayan öğrenciler, burada karın tadını doyasıya çıkarırken, Uludağ'da hiç unutamayacakları bir gün yaşadı. TÖMER Bursa Şube yetkilileri ise her yıl Bursa'ya gelen yabancı öğrencilere Uludağ'ı gezdirdiklerini söylerken, yoğun çalışma temposundan uzaklaştırmak amacıyla Uludağ'da kayak yaparak farklı bir etkinlik yaptıklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0