VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET

Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD) Genel Başkanı Ahmet Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti. BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü Heykel’de bulunan tarihi Bursa Valilik binasında yer alan makamında ziyaret etti.

VALİ KÜÇÜK’E ZİYARET
banner98
 Ziyarette konuşan Ahmet Er, BATISİAD’ın kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bursa ile Batı Trakya’nın birbirinden ayrı düşünülemeyeceğine dikkat çeken BATISİAD Genel Başkanı Er, “Derneğimizin kuruluşu da buradan hareketle başladı aslında. Biliyorsunuz ki Bursa, Batı Trakyalı, Balkanlı ve daha birçok memleketten vatandaşımıza yurt olan kadim bir şehirdir. Batı Trakya ile bağlarını hiçbir zaman ve koşulda koparmayan bir grup gönüllünün girişimiyle, Batı Trakya kökenli birçok işadamının, yöneticinin ve sanayicinin bulunduğu bu eşsiz şehirde böyle bir çatı kuruluşuna ihtiyaç olduğunu gördük ve bu oluşum için harekete geçtik. Çok şükür ki daha yeni bir dernek olmamıza rağmen Batı Trakyalı soydaşlarımızın derneğimize fazlasıyla sahip çıktılar ve bizleri yanıltmadılar; kendilerinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Batı Trakyalı girişimcilerin sesi: BATISİAD

BATISİAD’ın, kısa vadede Bursa’daki ve uzun vadede de Türkiye’deki Batı Trakya kökenli girişimcilerin sesi olacağına inandıklarının altını çizen Er, “Dernek olarak Batı Trakya kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlar'daki sesi olmak gibi bir vazifemiz olduğunu, kurulduğumuz ilk günlerde söylemiştik. Attığımız adımlarla artık bunun altını doldurmaya başladık, aynı inanç ve heyecanla da devam edeceğiz. Bu yolda sizlerin de desteğiyle inanıyoruz ki çok önemli işlere imza atacağız” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali İzzettin Küçük de, BATISİAD Yönetimi Kurulu’nu, çalışmaları ve gayretlerinden ötürü tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretin sonunda BATISİAD heyeti, Vali Küçük’e günün anısına çini tabak armağan etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0