Candela hem mum hem krem

Nemlendiren kokulu mum Candela İsmini ışık şiddeti biriminden, ilhamını Bodrum’un doğasından alan Türkiye’nin ilk losyon mumu Candela, doğru zamanda doğru yöntemle toplanan bitkilerin yağları ile elde ediliyor. Dekoratif ve kolay taşınabilir Candela losyon mumlarını önce yakıyor kokusu ile rahatlıyor, sonra da krem olarak kullanıyorsunuz. Özenli bir üretim sürecinden geçirilerek su buharı distilasyonu ve soğuk presleme gibi doğal yöntemlerle üretilen ve her aşaması el yapımı olan Candela mumların lavanta-badem, yasemin-yeşil çay, paçuli-misket limon, Bodrum mandalinası, nar çiçeği, guava-nane, hindistan cevizi-yaban mersini, sandal ağacı-sedir ağacı gibi seçenekleri bulunuyor. Nişantaşı, Houston, Bodrum üçgeni

Candela hem mum hem krem
banner98
 Nişantaşı-Houston arasında medical direktörlükle geçen on bir yıllık kariyerinin Bodrum ayağında estetik ve aromaterapi bilgisini losyon mum yapımına aktaran Hande Yazgan, Bodrum’un doğasından aldığı ilham ile  Candela’yı yarattı.

Pozitif  enerji ile yaptığı mumların, mutlu, hüzünlü ve heyecanlı anlara ortak olmasını amaçlayan Hande Yazgan, Candela mumların dekoratif görünüşleri ve etkili kokularının yanı sıra içeriğindeki shea yağı ile el ve vücut nemlendiricisi olmasının önemli bir özellik olduğunu dile getiriyor.

Koku bilgisi ile doğa sevgisini birleştiren, doğaya ve doğal olana yakın olmak için yıllar süren Nişantaşı, Houston rotasını Bodrum’a çeviren Hande Yazgan, Türkiye’nin ilk losyon mumu Candela’yı kendi elleriyle üretiyor.

Aromaterapi hem fiziksel hem de ruhsal iyileştiricidir

Sandal ağacı sinirleri yatıştırır, morali yükseltir, paçuli yaratıcılığa teşvik eder, lavanta başağrısı ve migrene iyi gelir, yasemin-yeşil çay sakinleştirir, Bodrum mandalinası öğrenilen bilgiyi hatırlatır, nane iştah keser, hindistan cevizi -yaban mersini hafızayı güçlendirir

Yasemin-yeşil çay kokusu çocukluğa götürür, dinlendirir, stresten arındırır. Paçulinin enerjisi çok yüksektir, cesaretlendirir, aşkı çektiğine ve zenginliği davet ettiğine inanılır.

Lavanta-badem, kokusu ile rahatlatır, baş ağrısı ve migrene iyi gelir; içeriğindeki badem yağı ile cildi besler. Bodrum mandalinası ile dikkati toplamak, öğrenilen bilgileri hatırlamak kolaylaşır. Guava–nane ikilisinin kokusu beynin hipotalamus bölgesini etkileyip tokluk hissi verir. Nar çiçeği antioksidandır, zindelik ve enerji verir. Hindistancevizi-yaban mersini antidepresan ve hazıfa güçlendiricidir.

Her aşaması el yapımı olan Candela mumlar yanarken çıtırdayan ahşap fitili ve kurşun içermeyen pamuk fitili seçenekleriyle www.candelamum ve Kuzguncuk dükkanda satışa sunuluyor.

Candela doğayı seviyor

Candela mumlar, uçucu yağlardan elde edilir, kimyasal katkı içermez tamamen bitkiseldir.

Candela mumlar, çevre dostudur, toprakta çözülebilir, toksin içermez.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0