Ticaret Borsası'na hayırlı olsun ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret Borsası yeni Başkanı Ali Altıntaş'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ticaret Borsası'na hayırlı olsun ziyareti
banner98
 Başkan Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan'ında katıldığı ziyarette, Ocak ayında Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanlığı görevine başlayan Ali Altıntaş'ı makamında ziyaret etti.

Altıntaş'a yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Kurtulan, tarım ve hayvancılık kenti olan Mustafakemalpaşa'da bu alanlarda ticaret yapanların önünü açmanın sorumluluğunu taşıdıklarını söyledi.

 Borsa'ya destek

 Başkan Kurtulan; " Mustafakemalpaşa’nın kalkınması için her zaman ortak akıla vurgu yaptık. Mustafakemalpaşa’yı her alanda bir üst seviyeye taşımak için sorunlara her zaman müşterek çözüm arayışı içinde olmamız gerekiyor. Bunun için kurumlar arası güçlü bir iletişimin kurulması büyük önem taşıyor. Borsalarda bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür. Belediye olarak yapacağımız projelerde, uzun yıllardır Mustafakemalpaşa’nın ekonomik hayatına yön veren kurumların başında gelen Ticaret Borsası'nın katkılarını bekliyoruz. ‘Mustafakemalpaşa’ya daha iyi nasıl hizmet edebiliriz’ paralelinde çalışarak, ekonomik ve ticari hayatı canlandıracak her atılımda Ticaret Borsası'nın yanındayız " dedi.

 'Yeni ufuklar açacağız'

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Ali Altıntaş ise belediye ile yakın işbirliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mustafakemalpaşa’ya yeni ufuklar açmanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden

Altıntaş; " Kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket edersek, Mustafakemalpaşa’ya gelecek yatırımlar ve yatırımcılar konusunda büyük yol kat edeceğimize inanıyorum. Üreticimizin alın teri ve emeği her şeyin üzerindedir. Ticaret Borsası olarak daha güçlü bir Mustafakemalpaşa için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız " dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0