Sur Yapı Marka AVM’de aileler okula başlıyor

Sur Yapı Marka AVM ve Medicana Bursa Hastanesi iş birliği ile anne babalar, içeriği tamamen uzman doktorlar tarafından hazırlanan programla eğitime başlıyor. Her ay düzenli olarak bir yıl boyunca devam edecek eğitim, bu hafta sonu Sur Yapı Marka AVM birinci katta ders zilini çalıyor.

Sur Yapı Marka AVM’de aileler okula başlıyor
banner98

Türkiye’nin seçkin alışveriş merkezlerinden biri olan Sur Yapı Marka AVM, ebeveynler ve çocukları için keyifli bir eğlence merkezi olmanın yanı sıra eğitim gibi önemli etkinliklerle de ziyaretçilerine hizmet etmeye devam ediyor. Anne baba olmanın büyük sorumluluk taşıdığı, hiç bitmeyen bir öğrenme süreci olduğu bilinci uzman doktorlar tarafından anlatılıyor, aile ve çocuk arasındaki doğru ve sağlam iletişimin temelleri atılıyor.

Ailelerin tüm sorularının uzmanlar tarafından yanıtlanacağı programda; okul öncesi çocuklarda beslenme, çocuklarda yeme sorunları, beslenme alışkanlıkları ve diyet, çocuklarda yeme psikolojisi, çocuk gelişimi ve ebeveynlik gibi birçok konu ele alınacak. Program 30 Haziran saat 16.00’da Sur Yapı Marka AVM’de başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0