PUPA DANS YILSONU GÖSTERİSİ İLE GÖZ DOLDURDU

2017 yılında kurulan ve bu yıl ilk kez seyircisi ile buluşan Pupa Dans Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum Sahnesi’ndeki yılsonu gösterisi ile izleyenleri büyüledi.

PUPA DANS YILSONU GÖSTERİSİ İLE GÖZ DOLDURDU
banner98
 İlk yılında Pupa İskele, Pupa Sancak, Pupa Tayfa ve Pupa Sirto grupları ile çalışmalarını sürdüren Pupa Dans, yaklaşık 100 dansçısı ile tango ve bale gösterisinin yanı sıra horon, sirtaki, teke, Antep ve Kafkas yörelerine ait dans şovları ile izleyicilerine görsel bir şölen sundu.

Gösterin ardından bir konuşma yapan Pupa Dans Gençlik ve Spor Derneği Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Samet Meriçli, Pupa’nın hikâyesini anlatarak, “Pupa, yeniden doğuşu ve dünya medeniyetlerinin kültürel mirasını rüzgâr misali arkasına alan, medeniyetler yolculuğu yapacak tekneyi anlatmaktadır. Bu nedenle Pupa, bir canlının dünyaya yelken açmasıdır. Doğadan insana, insandan doğaya akışı sağlayan, müzik ile dansı buluşturan armonidir. Bugün dansları ile bizlere bu eğlenceli geceyi yaşatan arkadaşlarım, kendi yaşamlarındaki tüm rollerini geride bırakarak, dans sevdalarını Pupa Dans ile yaşıyorlar. Bizlere böylesi bir şovun heyecanını yaşatan başta dansçı arkadaşlarım ve derneğimizin destekçilerine, bizleri destekleyen siz misafirlerimize, geceye performansları ile renk katan misafir sanatçı ve gruplara teşekkür ederim” dedi.

Bursalı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gecenin sonunda tüm dansçılar ayakta alkışlandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0