Su ve Çevre Konusunda Yabancıların Bursa'ya İlgisi Artıyor

İngiltere Büyükelçiliği Ticaret ve Yatırım Bölümü Yetkilileri ile İngiltere’nin önde gelen şirket temsilcilerinden oluşan “Su ve Çevre Heyeti “ 18.06.2013 Salı günü, hem özel hem de kamu sektörü yerel temsilcileri ile istişare görüşmeleri yapmak amacıyla ilimize geldi.

Su ve Çevre Konusunda Yabancıların Bursa'ya İlgisi Artıyor
banner98
 Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta’nın başkanlığında Valilikte yapılan toplantıya BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ile yardımcıları, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2.Bölge Müdürü Yahya Güngör, DSİ 1.Bölge Müdür Yardımcısı, İl Özel İdaresi yetkilileri ile İngiltere’den gelen şirket temsilcileri ve İngiltere Büyükelçiliği yetkilileri katıldı.



Yapılan toplantıda öncelikle Bursa’daki su ve çevre konusunda çalışan birimlerin sunularını yapmasından sonra İngiltere’den gelen şirket temsilcileri kendilerini tanıtan sunumlarını yaptılar.


Toplantının bitiminde heyet BUSKİ’nin ev sahipliğinde BUSKİ Dobruca İçme Suyu ve Arıtma Tesisleri ile Doğu ve Batı Atık su Arıtma Tesislerinde inceleme yapmışlar ve fikir alışverişinde bulundular.

İngiltere Büyükelçiliği Su ve Çevre konusunda İngiltere’nin daralan pazarının aksine Türkiye’nin yükselen pazarını göz önüne alarak son zamanlarda Bursa’ya bu tür programlar düzenliyor.
Daha sonrasında heyet İstanbul ve Kocaeli’nde incelemelerde bulunmak üzere ilimizden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0