Saadet Partisi NATO'yu, yerden yere vurdu!

Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı Türkiye’nin NATO’ya girişinin 66. Yılı münasebeti ile basın açıklaması düzenledi.

Saadet Partisi NATO'yu, yerden yere vurdu!
banner98

NATO’nun İslam coğrafyasındaki ve Ülkemiz Üzerindeki Hain planlarından bahseden Saadet Partisi Dış İlişkiler Başkanı Burak ÇELİK ; “Biz iktidara geldiğimizde İslam Birliği veİslam NATOsunu kurarak bunları içimizden ve kapımızdan def edeceğiz.” Dedi.

 

Amerika ve Avrupa’nın ortak silahlı gücü olan Kuzey Atlantik Paktı, kısaca  NATO, 1940’lı yılların sonunda,   Komünist Blok’un Varşova Paktı’na karşı kurulmuştu.

Türkiye ise 66 yıl önce bugün, yani 18 Şubat 1952 tarihinde üye kabul edilmişti.

Aslında Komünist Blok ve Hür Blok arasında bir mizansen olan “Sovyetlerin Kars, Ardahan ve Boğazların kendilerine verilmesi isteği gibi bir kurgu ile Türkiyeyi üye olmaya mecbur bırakmışlardı.

İşte bu NATO:

Bir taraftan bizi üyeliğe mecbur etmek için, Sovyetlerle bizim üzerimizden yapay sorunlar icat ederken, diğer taraftan bizimle hiçbir ilgisi bulunmayan Kore Savaşlarına girmemizşartını ileri sürmüş, binlerce mehmetçiğin şehit olması ve yaralanmasına sebep olmuştu.

İşte bu NATO:

Yıllarca bize silah ve askeri malzeme yardımı yapma adı altında Avrupa ve Amerika’nın ne kadar atıntı ve teknolojisi eskimiş silah ve  malzemesi varsa, bize sözde yardım olarak göndermiş, sırtımıza öde öde bitirilemeyen borçlar yığmış ve bu yolla bizi sömürmüştür.

İşte bu NATO:

Kıbrıs’ta kardeşlerimiz katliama uğrarken verdiği silahları bize kullandırmamakla Rumlardan yana tavır koymuştur.

İşte bu NATO:

Türkiye’yi küçük düşüren diplomasi rezaletleri olan Johnson mektupları” skandalına imza atmıştır.

İşte bu NATO:

Devletimizin istikrarını bozan ve dünyaya karşı rezil eden cuntacıların tüm darbelerinin ve darbe teşebbüslerinin fikir ve destek babalığını yapmıştır.

İşte bu NATO:

Meşru Kıbrıs harekatımızda kendi silahları kullanıldı bahanesi ile, bize ambargo koyup düşmanca tutum takınmaktan asla çekinmemiştir.

İşte bu NATO:

Komünist blok dağıldığında, Varşova Paktı çöktüğünde, kuruluş amaçlarının tamamen tersine olarak Türkiyenin de içinde bulunduğİslam dünyasını düşman olarak hedefe koymaktan utanmamışçekinmemiştir.

İşte bu NATO:

Avrupa’da bulunan bir avuç Müslüman olan Boşnak kardeşlerimize karşı, katil Sırpların soykırım yapmaları için ortamı hazırlamış ve bu kardeşlerimizi kasaplara teslim etmiştir.

İşte bu NATO:

Amerika’nın İkiz Kuleler mizanseninden sonra Afganistan’ın işgalinde kullanılmış, milyonlarca Afganlı Müslüman’ı gözlerini kırpmadan katletmiş, halen de katliamlarına devam etmektedir.

İşte bu NATO:

Türkiye’deki iktidarı oldu bittiye getirerek Malatya Kürecik’te füze önleme ve istihbarat merkezi ile ve buna paralel olarak früze bataryaları kurarak İsraile güvenlik desteği vermekten çekinmemiştir.

İşte bu NATO:

Türkiye’ye NATO ve ABD silah ambargosu uygulandığı yıllarda en büyük askeri desteği vermiş bulunan kardeş Libyanın bombardımanı ve yıkımı için, bizdeki iktidarı da yanına çekerek donanma gönderip katliam ve yıkım uygulamaktan, Lider Muammer Kaddafi’yi linç ettirmekten çekinmemiş, utanmamıştır.

İşte bu NATO : 

Genel sekreterliğe bariz bir Peygamber ve İslam düşmanı olan bir zatı seçmekten ve İslam ülkelerine operasyonlar düzenletmekten sabıkalıdır. 

İşte bu NATO:

15 Temmuz gecesi FETÖ’nün darbe girişimini planlayan ve yürüten hainleri himaye etmekten sabıkalıdır.

İşte bu NATO:

Türkiye’yi onlarca yıldır uğraştırıp güvenlik kuvvetlerimizi şehit eden PKK terör örgütüne silah temin etmekten damgalıdır.

İşte bu NATO:

Türkiye’yi düşmanlarımıza karşı koruyup kollamakla görevli olduğu halde, görevini yapmadığı gibi, her fırsatta aleyhimize çalışmış ve halen de devam etmektedir.

İşte NATO budur.

Türkiye bu NATO’da halen neden durmaktadır, biz Saadet Partisi olarak bunun cevabını bulamamaktayız. Biz iktidara geldiğimizde İslam Birliği ve İslam NATOsunu kurarak bunları içimizden ve kapımızdan def edeceğiz.

Sayın basın mensuplarına ve kamuoyuna açıkça ilan etmekteyiz.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0