Parkinson Hastası Ayşe Teyze Dündar'ı Ziyaret Etti!

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Karaardıç köyünde, 8 yıl önce yakalandığı parkinson hastalığından Osmangazi Belediyesi’nin yardımları ile kurtulup yeniden eski sağlığına kavuşan 64 yaşındaki Ayşe Tura, eşi Zahit Tura ile birlikte Başkan Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret edip teşekkür etti.

Parkinson Hastası Ayşe Teyze Dündar'ı Ziyaret Etti!
banner98
Ayşe Tura’nın eşi Zahit Tura, Osmangazi Belediye Başkanı Dündar’dan kendilerine de yardımcı olmasını istedi. Dündar, ekonomik durumları yetersiz olduğu için İstanbul’daki özel bir hastanede yapılacak ameliyat ve hastane masraflarını karşılayamayan aileye gerekli yardımda bulunarak, Ayşe Tura’nın ameliyatla yeniden eski sağlığına kavuşmasına yardımcı oldu.
Tura çifti, ocak ayında gerçekleşen ameliyatın ardından, kendilerine maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkan Dündar’ı eşi ile birlikte makamında ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı görüşmede, Başkan Dündar’a teşekkür eden Ayşe Tura, “8 yıl boyunca hastalıkla mücadele ettim. Yürüyemiyordum. Ellerimi kullanamadığım için eşim yemeğimi yedirip suyumu içiriyor, hatta başımın örtüsünü bile o bağlıyordu. Televizyonda izlediğimiz programın ardından eşim, başkanımızdan bize de yardımcı olmasını istemiş. Onların desteği ile İstanbul’daki özel bir hastaneye giderek önce kontrollerimizi yaptırdık. Ocak ayında da ameliyat oldum. Çok şükür, bugün artık eskisi gibi yürüyebiliyor, kendi ellerimle yemeğimi yiyip, suyumu içebiliyorum. Benim, yeniden eski sağlığıma kavuşmamda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başkanımızı ziyaret ederek, kendisine teşekkür etmek istedim. Allah kendisinden razı olsun” dedi.
Başkan Mustafa Dündar, yıllardır hastalığın pençesinde kıvranan Ayşe Tura’nı tedavi sürecinin başarıyla tamamlanmış olmasını görmenin kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Dündar, “Bizler, kim olursa olsun, nerede yaşarsa yaşasın, ihtiyaç sahibi olan vatandaşımıza yardımı insani bir görev olarak kabul ediyoruz. Bugün Bursa’nın en ücra köyünde, Keles’in Karardıç köyünde yaşayan Ayşe teyzemizin yeniden eski sağlığına kavuştuğunu görmek ve eşi ile birlikte bizleri ziyaret etmesinden son derece mutluluk duydum. Kendisine, eşi, çocukları ve torunları ile sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0