Osmangazi Saadet Sandığa Sahip Çıkacak!

Seçim hazırlıkları kapsamında ‘Sandık Müşahit Eğitim Programı’ düzenleyen Saadet Partisi Osmangazi ilçe Teşkilatı, Hürriyet,Bağlarbaşı,Hamitler,Yunuseli ve Güneştepe,Mehmet Akif, mahallelerini kapsayan 350 sandık görevlisini eğitimden geçirdi.

Osmangazi Saadet Sandığa Sahip Çıkacak!
banner98

Hafta sonu gerçekleşen eğitim çalışmalarına 320 sandık müşahidi katıldı.Misafirlerle birlikte 900 kişinin katıldığı Seminerde Saadet Partisi Bursa il başkanı Mehmet Atmaca, Osmangazi ilçe başkanı Ekrem Vatansever,Bursa belediye başkan adayı Selim Sait Terzioğlu ve Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek ,seçim öncesinde ve seçim sırasında yapılması gereken görevler konusunda müşahitlere bilgi aktardı.

HAZIRLIKLAR HIZLANDI

Eğitim Programını değerlendiren Saadet Partisi Osmangazi İlçe Seçim İşleri Başkanı Mehmet Yıkmaz, Osmangazi’de tüm Saadet Partisi teşkilatlarında seçim startının verildiğini ve hazırlıkların hızlandırıldığını söyledi.

Osmangazi’yi 10 bölgeye ayırdıklarını belirten İlçe Seçim İşleri Başkanı Mehmet Yıkmaz, Bu seminerler sonunda görevlerini daha iyi anlayan, bilgileri artan müşahitlerimiz, sorumluluklarının daha çok bilincine varmışlardır. Ve üzerlerine düşeni en güzel şekilde yapacaklarına da inanıyoruz.” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0