Mustafakemalpaşa'da güvercin festivali düzenlenecek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Güvercin ve Kanatlı Hayvanlar Yetiştirme Yaşatma ve Koruma Derneğini ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa'da güvercin festivali düzenlenecek
banner98
 Mustafakemalpaşa'da 20 yıldır güvercin sevenlere ev sahipliği yapan derneğin Sabribey Mahallesi'nde bulunan yeni binası hizmete açıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, farklı cinste güvercinlerin satışa sunulduğu mezada katıldı.
Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Recai Ok ve yönetim kurulu üyeleri ile tarafından karşılanan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa'da güçlü bir gelenek olan güvercin sevgisini Mart ayında yapılacak bir festivalle taçlandıracaklarının müjdesini verdi.
Dernek binasını gezerek güvercin yetiştiricileri ile sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, "Güvercin sevgisi fedakârlık ister. İlçemiz bu yönden çok şanslı. Evlerimizin çoğunda güvercin bakımı ve yetiştiriciliği yapılıyor. 7 yaşından 70 yaşına kadar bir çok insanı bir araya getiriyor. 19 Mart 2017'de büyük bir festival düzenleyerek ülkemizin bir çok bölgesinden güvercin sevenleri Mustafakemalpaşa'da ağırlayacağız. Bu kapsamda derneğimizle birlikte festival hazırlıklarını hızla sürdürüyoruz. En güzel güvercinler burada görücüye çıkacak" dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0