Mustafa Esgin Sahada!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, “Nilüfer’de pazar yerlerini üstü kapalı ve geniş otoparkı olan sosyal kompleksler haline getireceğiz.

Mustafa Esgin Sahada!
banner98
AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, “Nilüfer’de pazar yerlerini üstü kapalı ve geniş otoparkı olan sosyal kompleksler haline getireceğiz. Halkımız, daha güvenli ve rahat alışveriş yapabilme imkanına kavuşacak” dedi.

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Esentepe, Fethiye, Kültür ve Cumhuriyet mahallelerindeki pazar yerlerini gezdi. Vatandaşların ve esnafın pazar yerlerinin durumu hakkındaki şikayetlerini dinleyen Dr. Esgin, Nilüfer’deki her pazar yerlerinin modern hale geleceğini müjdeleyerek, “Pazar yerlerimizin hepsinin üstünü kapatıp, geniş otoparklara kavuşmasını istiyor. Buna göre planlamalar yapıyoruz. Pazar yerlerini vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli alışveriş yapılmasının yanı sıra sosyal faaliyetlerde bulunacakları bir yaşam merkezleri haline getireceğiz” diye konuştu.

Nilüfer’deki pazar yerlerinin keşmekeşlikten kurtularak modernize edilmesi gerektiğini kaydeden Dr. Mustafa Esgin, şunları söyledi:

“Nilüfer’de binlerce kişiyle yaptığımız anket çalışmaları ve birebir görüşmelerimizde halkımızın en çok şikayet ettiği konulardan birisi de pazar yerlerinin durumudur. Halkımızın daha rahat ve modern alışveriş yapabilmeleri, esnafımızın da en iyi şekilde hizmet verebilmesi için pazar yerlerini modernize edilmesi gerekiyor. Nilüfer’in her mahallesindeki pazaryerlerinin üzerini kapatarak ve geniş araç otoparkları inşa edeceğimiz pazar yeri komplekslerine halkımızın hazır olsun. Bunun yanında pazar yeri komplekslerinde o mahallenin ihtiyaç duyduğu düğün salonu, taziye evi, STK ve site toplantılarının yapılacağı toplantı salonları ve halkımızın arzu ettiği sosyal yaşam merkezleri olacak. Nilüfer’de halkımızın pazar yerlerinde en güzel hizmeti alacak. Esnafımız da daha iyi ortamlarda halkımıza hizmet verecektir”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0