Obezite İle İlgili Seminer Düzenledi!

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından ‘obezite’ ile ilgili seminer düzenledi.Seminere katılanlara sağlıklı yaşam konusunda neler yapılabileceği, obezite tehdidine karşı neler yapılabileceği konusunda bilgi verildi.Seminerde konuşan...

Obezite İle İlgili Seminer Düzenledi!
banner98
Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından ‘obezite’ ile ilgili seminer düzenledi.

Seminere katılanlara sağlıklı yaşam konusunda neler yapılabileceği, obezite tehdidine karşı neler yapılabileceği konusunda bilgi verildi.

Seminerde konuşan Diyetisyen Ayşenur Özgeliş, “Türkiye’de ciddi bir sağlık sorunu haline gelen, birçok sağlık kuruluşunca da mücadele edilen obezite, yanlış beslenme, hareketsiz yaşam, internet başında çokça zaman geçirme gibi nedenlere bağlı olarak günümüzde tehdit edici olarak karşımıza çıkmaktadır. Beslenme konusunda yapılacak düzenli değişiklikler ile anneler artık çocuklarını sağlıklı büyütebilecekler” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise şunları söyledi:

“Yenişehir Gençlik Merkezimiz yaptığı çalışmalarla her zaman başarıyı yakalamıştır. Günümüzün belli başlı sorunu olan bu konuyu irdelemeleri yerinde bir karar. Yenişehir Gençlik Merkezimizin üye ve gönüllülerine düzenlediği bu çalışma önemli bir etkinlik.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0